Homorista vagyok elsőnagyobb fellépésre mennyit kérjek?
Figyelt kérdés
A műsor egy pábban lesz 20-25 perces. Kérlek titeket, hogy akinek lövése sincs a dologról az a hülyeségeivel valaki mást boldogítson. :)2015. jún. 12. 14:28
11/19 anonim válasza:
ferié a hónap kommentje :DDDDDDD
12/19 Shai-Hulud válasza:
Márhogy TE, humorista? :D
Hiszen az eddigi összes poénkodáson megsértődsz.
Ahogy látom, neked NULLA humorérzéked van.
Nem te leszel Hofi Géza utódja, az biztos.
13/19 A kérdező kommentje:
10-es hát ez van, Magyarországon élünk :) a többieknek ajánlom, hogy majd nézzék meg egy fellépésem mielőtt elkönyvelnek...
2015. jún. 12. 20:53
14/19 anonim válasza:
Azért jól esne a csúnya magyarok pénze...
15/19 anonim válasza:
A szomszédnénik 250ezret kértek egy fél óráért. Egy 25-30-at szerintem te is kérhetsz nyugodtan és akkor talán nem hajtanak el azonnal.
16/19 A kérdező kommentje:
Na... végre kaptam egy választ :) köszönöm szépen :))
2015. jún. 12. 21:40
17/19 anonim válasza:
Szerintem előbb keress egy joke intern pozíciót ingyen!Utána talán sikerül megcsípned egy Mc Clown állást.Siess!!
Sok sikert! :D
18/19 anonim válasza:
homorista mit csinál, homorít?
amúgy javaslatom, hogy annyit kérj, hogy ki tudj fizetni egy magán nyelvtantanárnál legalább 100-120 órát...
19/19 anonim válasza:
Valaki írta hogy a kérdezőnek nincs humora mert nem érti a viccet. Neki üzenem hogy van a különbség a viccelődés és a gúnyolódás között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!