Homorista vagyok elsőnagyobb fellépésre mennyit kérjek?
Figyelt kérdés
A műsor egy pábban lesz 20-25 perces. Kérlek titeket, hogy akinek lövése sincs a dologról az a hülyeségeivel valaki mást boldogítson. :)2015. jún. 12. 14:28
1/19 anonim válasza:
még csak vicces sem vagy, sőt...
2/19 anonim válasza:
"Kérlek titeket, hogy akinek lövése sincs a dologról az a hülyeségeivel valaki mást boldogítson. :)"
ezt mis is mondhatnánk.
3/19 anonim válasza:
lővésem van, 25-30 ezer FT/óra! Csak mert ilyen szépn-humorosan leírtad kérdésedet!
4/19 A kérdező kommentje:
Srácok, tényleg köszi a válaszokat, nagyon hasznosak voltak...
1.) Szeretnél te fele olyan vicces lenni mint én...
2.) Ez viszont jogos xD
2015. jún. 12. 15:08
5/19 anonim válasza:
mekkora égés lesz az abban a pábban. :D
6/19 A kérdező kommentje:
Hülyékkel nem vitatkozok :)
3.) Kösz a választ :)
2015. jún. 12. 15:19
7/19 Shai-Hulud válasza:
és homoristaként mennyire homorodsz?
8/19 A kérdező kommentje:
Húha... látom vége a sulinak, itt az összes kisgyerek. Nektek ki mondta, hogy viccesek vagytok, mert szerintem csak szivattak
2015. jún. 12. 15:38
9/19 anonim válasza:
Koma, szerintem kérj be 120 ezret. Fellépni nem fogsz, de a tulaj garantáltan kiröhög xD
10/19 anonim válasza:
Gratulálok a válaszadóknak, az irigykedés és a kötözködés nagyon jól megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!