Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sofőrök, fuvarozók ez akkor...

Sofőrök, fuvarozók ez akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok,szóval még nagyon nem vagyok tisztában dolgokkal,csak röviden vázolom a helyzetet.

Adott egy élelmiszer fuvarozó cég,holnap kezdek,eddig annyit lehet tudni az egészről,hogy általában reggel 5-fél6 kor van kezdés és délután 4-5-fél6 között van vége a munkaidőnek.Órabérben megy a dolog,késöbb majd betanulás után teljesítménybérben.Ahogy eddig értettem vegyesen lesznek fuvarok,van hogy sima B kategóriás autóval kell menni de van,hogy teherautóval(C kat.).

Most ha lebontjuk,hogy napjában 12órát kell dolgozni azt hiszem szombat,vasárnap szabad,akkor ez így szabályos? Én nem gondoltam eddig,hogy egy sofőr egész nap megy és dolgozik,pihenő szinte semmi...

Nem kell a munkáltatónak szabadnapot adnia pluszban a hétvégén kívül?

Megköszönném,ha valaki egy kicsit felvilágosítana ilyen téren.

2015. jún. 11. 21:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!