Merre célszerű állás után érdeklődni, ahol nem minimálbérrel szúrják ki az ember szemét? Bövebben lent
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok,érettségivel,és minél hamarabb szeretnék albérletbe menni,de legalább olyan állás kéne ahol min. 150e forintot megkap az ember,(szóval nem a Tesco és egyéb multikra gondolok ahol jó, ha a 90 ezret megkapják)és ennek reményében írtam ki ezt a kérdést,hátha valaki tud segíteni,akár csak irányvonalat adni hogy merre érdemes kutatni ez ügyben...Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat előre is!:)2015. jún. 9. 15:40
11/28 A kérdező kommentje:
oké,és ha nyelvismeretem lenne,mondjuk egy felsőfoku angol,az milyen kapukat tudna megnyitni?annyival több lehetőségem lenne..?
2015. jún. 9. 18:48
12/28 A kérdező kommentje:
hát,megutáltatták velem eléggé az egész vendéglátást szóóval...nem igazán :(
2015. jún. 9. 18:49
13/28 anonim válasza:
hát pedig nem olyan rossz ám.
Férjem egy nem pesti pizzériában szakács, 220.000-at keres, én pultos voltam egy pesti sörözőben 160.000 kerestem.
És a fél hónap szabad.
14/28 anonim válasza:
pedig szakácsként van esély megkeresni 150.000-et, sőt többet is. persze nem heti 40 óra és nem mindig heti 5 nap, de van benne pénz. én balatonon dolgoztam, napi 10-12 órákat, heti 6 napban 190-220 nettóért. ma külföldön vagyok, kicsit többért.
15/28 anonim válasza:
Ha a felsőfokú angol mellé van még egy nyelv legalább középfokon, akkor esetleg. Itt nem nyelvvizsgáról, hanem nyelvtudásról beszélek.
16/28 A kérdező kommentje:
és a nyelvtudás mércéje a nyelvvizsga...
2015. jún. 9. 20:05
17/28 A kérdező kommentje:
pultos 160at keres?hát akkor mégis csak van olyan munka,hisz akkor elvileg az nekem is elérhető nem?az már egy elég jó ahhoz h legalább élni tudjon az ember,ne ússzon el két hónapon belül a kölcsönökbe...
2015. jún. 9. 20:07
18/28 A kérdező kommentje:
19:04,ez kimondottan megtetszett,160 és a fél hónap szabad..hmmm.. :)
2015. jún. 9. 20:09
19/28 A kérdező kommentje:
úgysem hossszútávra tervezek,egészen más viezeken szeretnék evezni,nem egy ilyen "modern rabszolgaként" szeretném leélni az életem,de valahol el kell kezdeni...
2015. jún. 9. 20:10
20/28 anonim válasza:
"és a nyelvtudás mércéje a nyelvvizsga..."
Az oktatási rendszerben igen, viszont a valóságban nem érdekel senkit, hogy van-e róla papírod, az a lényeg, hogy jól beszéled-e a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!