Miért adnak ki szinte minden melót diáknak?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy nagyon sok a diákmeló és eléggé normális melókat szoktak kiadni. Annyira sajnálom, mert csinálnám, de nem vagyok diák. 24 vagyok, de amikor én voltam diák volt bolt, vagy raktár, nagyon ritkán más. Ma meg mintha inkább velük végeztetik el az összes munkát, mintsem a pár évvel idősebbekkel. Nem is mondva hogy így munkatapasztalatot nem is igazán tudok szerezni.... Jönnek majd a kommentek hogy semmi pénzért, de én jelenleg azt is vállalnám.2015. jún. 9. 13:09
1/4 anonim válasza:
Azért, mert a diák olcsóbb és ha meg tudja csinálni akkor miért ne?
Az hol érdekli a céget, hogy ki hogy szerez gyakorlatot? Nem az ő dolguk.
2/4 A kérdező kommentje:
ja, aki nem diák, de fiatal és kevés a tapasztalata de szerezne, és olcsón, az d...ljön meg....
Napi milliószor látok olyat hogy jó lennék, minden megvan stb, de nem vagyok diák. A facebook on a diák meg panaszkodik hogy annyi pénzért nem tud benyomni a buliba.....
2015. jún. 9. 20:09
3/4 anonim válasza:
mert egyre fejlettebbek a munkaszervezési módszerek, a támogató eszközök, szoftverek, így egyre több olyan feladat van, amit gyakorlatilag bárki el tud végezni. Itt pedig az ár az egyetlen döntő tényező, a diák a legolcsóbb lehetséges választás. Ez főleg az egyetemistákra igaz, akik egyrészt azért jó képességű emberek, másrészt már egy tapasztalattal rendelkező középfokú végzettségű ember is drága hozzájuk képest.
4/4 anonim válasza:
Diákok után kedvezőbb az adózás, és vehetnek fel támogatást is rá. És ha nem válna be, akkor bármikor el lehet zavarni, vagy épp pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!