Mért van az, hogy van amikor sok pénzem van és utána kb ugyanannyi ideig szinte alig van?
Figyelt kérdés
Szinusz hullámhoz tudnám hasonlítani, ha ábrázolni kéne a jövedelmem alakulását. Aktív keresettel nem rendelkező tanuló vagyok, tehát még a számlákra sem foghatom a pénzem elfolyását. Mit tegyek, hogy folyamatosan legyen pénzem?2015. márc. 21. 14:06
1/8 anonim válasza:
Írd mire költöd el a bevételedet, így jobban tudsz majd spórolni. Lehet, h egy csomó felesleges dologra elszórod.
2/8 anonim válasza:
jövő kérdező még bánni fogja, hogy nem tett félre tetemesebb összeget amíg a szüleivel lakhatott...
3/8 anonim válasza:
Kérj több pénzt anyádtól akkor majd lesz több.
4/8 A kérdező kommentje:
-Az elsőnek köszönöm a válaszát, úgy érzem, ha írom és figyelek a pénzem mozgására, akkor tudatosabban tudom irányítani.
-A másodiknak köszönöm az észrevételét, igaz, hogy jogos, de nem ez volt a kérdés.
-A harmadik pedig bújjon el.
2015. márc. 21. 17:10
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg megeszed fűszervajban. Ha van, akkor beszaladsz Mekibe reggelizni, fizetsz egy kört a kocsmában, veszel egy új farmert, hazataxizol buliból. Aztán hirtelen egy fillér sem marad, te meg nem tudod, hogy mire folyt el a pénz.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy pont nem. Általában nem költök a pénzemből, de mindig kihagyhatatlan árú dolgokat találok, amikre nincs is szükségem, hanem az olcsósága miatt veszem meg.
2015. márc. 23. 16:40
7/8 anonim válasza:
kérj többet anyádtól, mondtam már.
8/8 A kérdező kommentje:
Na megjelent a magyar, aki megpróbál betenni a magyarnak, mert ez a szerepe. Segítség nuku, csak beszólás.
2015. márc. 23. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!