Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nem sikerülne elvégeznem a...

Ha nem sikerülne elvégeznem a GDF-et, akkor milyen lehetőségeim vannak még?

Figyelt kérdés

Programozni azt tudok valamennyire, de sajnos magánjellegű okok miatt nem annyira tudtam koncentrálni a tanulásra (pl. apám mindent megtett azért, hogy ne legyen saját életem). Most abban a helyzetben vagyok, hogy több olyan tantárgyam van, ami ha nem sikerül ebben a vizsgaidőszakban, akkor búcsúzhatok a diplomámtól.

Próbálkozzak-e diploma nélküli programozóként, vagy próbáljak meg letenni egy szakmát?

2015. jún. 8. 01:52
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
A gdf-et? Na ne röhögtess!!!
2015. jún. 8. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha a GDF elvégzése is nehézsèget okoz, akkor nem vagy erre a pályára való. Bár ha tudsz valamennyire programozni, inkább próbáld meg diploma nélkül, mint GDF-es papírral. Az az intézmény egy vicc.
2015. jún. 8. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy egy GDF-es diploma sokat segítene az elhelyezkedésben. Ha van jó referenciád, korábbi munkák, vagy egy aktív github fiók, azzal könnyebben találsz valamit.
2015. jún. 8. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

sok multinál, ha ismered a programnyelveket,és programokat(bocs de példát nem tudok mondani,c++,oracle v akármi,ami a követelmény), fel fognak venni diploma nélkül is,ha szerencséd van!

nyelvvizsgád és tudásod legyen

2015. jún. 8. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
A diploma a HR-nél számít, sajnos ők azok, akik általában szelektálnak, viszont fogalmuk sincs, hogy mit kell nézni egy ilyen CV-n. Egyes helyeken az ilyen munkakörökre vonatkozó kiválasztást át is vették a HR-től, pont emiatt.
2015. jún. 8. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!