Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 15 éves fiú nyáron már...

Egy 15 éves fiú nyáron már mehet diákmunkára?

Figyelt kérdés
Kb mennyit lehet keresni vele? És ha tud angolul akkor mennyit lehet keresni?
2015. jún. 6. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
2015. jún. 6. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:

15 év felett nyáron - csak nyáron- már dolgozhatsz, beírod a keresőbe, hogy diákmunka és kiad egy csomó diákszövetkezetet, ameik munkát, állást hirdetnek. Úgy tudom, 450 ft-tól megy felfelé az órabér.

Arra viszont figyelj, hogy sok munkánál feltétel a betöltött 16 év!

2015. jún. 6. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálkozhatsz diákszövetkezeteknél, de kicsi rá az esély hogy kapj munkát.
2015. jún. 6. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkkor szinte 0% az esélye hogy egy 15 éves dolgozni tudjon
2015. jún. 6. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Csináld azt, hogy felhívod a fürge diákot, tudom sokan panaszkodnak rájuk hogy keveset fizet, stb... De náluk biztos hogy kapsz munkát. Abban viszont nem vagyok biztos hogy 15 tol lehet e dolgozni de úgy tudom már lehet. A legbiztosabb ha felhívod de ne emailt írj még ne neten jelentkezz mert az senkit nem érdekel. Én is ebbe a hibába estem régen úgyhogy tudom. Menj Be SZEMÉLYESEN Vagy Telefon. Email net soha semmiképp!
2015. jún. 6. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:

"De náluk biztos hogy kapsz munkát."- Ezt miért mondod ilyen biztosra? Nem tudom meddig voltam náluk tag, sose közvetítettek ki sehova. Másik szövetkezeeken keresztül sikerült találnom. Ráadásul itt a nyár eleje, már minden középiskolás megrohamozta a szövetkezeteket hogy munkát vállalna. Miből gondolod hogy a kérdezőnek még tudnak valami munkát adni?

604Ft a bruttó minimál órabér diákmunkásként. Általában fiatalabbakat max ilyen kukorica címerezésre meg szórólap osztogatásra szoktak kiközvetíteni.

2015. jún. 6. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak a saját tapasztalatom írtam le én is neten jelentkeztem már nagyon rá untam hogy semmi hatása pedig rengeteg mindenre jelentkeztem. Aztán fogtam a telefont és felhivtam egyből volt munka. Ez valamikor júliusbán volt. Ezért írtam hogy ne neten jelentkezz meg minden kutya pisi... Hanem hívd fel vagy menj be.
2015. jún. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!