15 év felett nyáron - csak nyáron- már dolgozhatsz, beírod a keresőbe, hogy diákmunka és kiad egy csomó diákszövetkezetet, ameik munkát, állást hirdetnek. Úgy tudom, 450 ft-tól megy felfelé az órabér.
Arra viszont figyelj, hogy sok munkánál feltétel a betöltött 16 év!
2015. jún. 6. 15:17
3/7 anonim válasza:
Megpróbálkozhatsz diákszövetkezeteknél, de kicsi rá az esély hogy kapj munkát.
2015. jún. 6. 15:19
4/7 A kérdező kommentje:
Akkkor szinte 0% az esélye hogy egy 15 éves dolgozni tudjon
2015. jún. 6. 15:24
5/7 anonim válasza:
Csináld azt, hogy felhívod a fürge diákot, tudom sokan panaszkodnak rájuk hogy keveset fizet, stb... De náluk biztos hogy kapsz munkát. Abban viszont nem vagyok biztos hogy 15 tol lehet e dolgozni de úgy tudom már lehet. A legbiztosabb ha felhívod de ne emailt írj még ne neten jelentkezz mert az senkit nem érdekel. Én is ebbe a hibába estem régen úgyhogy tudom. Menj Be SZEMÉLYESEN Vagy Telefon. Email net soha semmiképp!
2015. jún. 6. 15:40
6/7 anonim válasza:
"De náluk biztos hogy kapsz munkát."- Ezt miért mondod ilyen biztosra? Nem tudom meddig voltam náluk tag, sose közvetítettek ki sehova. Másik szövetkezeeken keresztül sikerült találnom. Ráadásul itt a nyár eleje, már minden középiskolás megrohamozta a szövetkezeteket hogy munkát vállalna. Miből gondolod hogy a kérdezőnek még tudnak valami munkát adni?
604Ft a bruttó minimál órabér diákmunkásként. Általában fiatalabbakat max ilyen kukorica címerezésre meg szórólap osztogatásra szoktak kiközvetíteni.
2015. jún. 6. 15:46
7/7 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatom írtam le én is neten jelentkeztem már nagyon rá untam hogy semmi hatása pedig rengeteg mindenre jelentkeztem. Aztán fogtam a telefont és felhivtam egyből volt munka. Ez valamikor júliusbán volt. Ezért írtam hogy ne neten jelentkezz meg minden kutya pisi... Hanem hívd fel vagy menj be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!