Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 16 éves lányként milyen...

16 éves lányként milyen jellegű diákmunkára lenne lehetőségem nyáron? (bővebbn lent)

Figyelt kérdés

Napok óta nézegeten a nagyobb iskola szövetkezetek honlapját,mert hallottam,hogy a jobb munkékra már ilyenkor is lehet jelentkezni,de mindenhol csak címkézés,árufeltöltés,meg szórólapozás szerepel.

Tudom,hogy ezeket a munkaköröket is el kell látni valakinek,nem vetem meg azokat,akikkel ezzel keresik a pénzt,akár rendszeres,akár nyár munka gyanánt.

De igazából én reménykedtem benne,hogy hostessként,vagy esetleg valamilyen aszisztensként,vagy irodában dolgozhatnék a nyáron.Az ilyen jellegű munkákra viszont csak 18 éven felülieket keresnek.

Középfokon beszélek angolul,és 2 éve tanulok franciául is.

Szerintetek mennyi esélyem van,hogy ilyen jellegű munkát találjak nyárra?

Előre is köszi a válaszokat!:)

2012. márc. 5. 21:13
 1/1 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne.

Ha találsz valami jót írsz nekem? :)

köszi :)

2012. márc. 8. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!