Lenne lehetőségem bekerülni vmi világcéghez (APple, Samsung, LG. ) formatervezőnek, vagy marketingesnek, vagy valami ilyesminek? 15/f
Nem szerelőnek, vagy gyárba takarítónak.:)
Valami "vezetőbb" pozícióba.
Hogy tudnék bejutni?
Csak elgondolkodtam ezen az ügyön és elég jó ötletnek tartottam, szeretek rajzolni, meg tervezgetni(rajzoltam is már pár, szerintem elég jó TV-t, meg a Smart TV-k menüjét is egyszer átgondoltam :D )
Csak hát eszembejutott, hogy az biztos nem úgy megy, mint mondjuk bejutni a CBA-ba eladónak, vagy iskolai takarítónak. :D
Kezdetnek menj Amerikába vagy Angliába egyetemre.
Ha ezt el tudod érni, akkor már azt is fogod tudni, hogyan tovább. :)
Minden lehetséges, de az életemet én azért nem tenném fel erre.
Kezdjük mondjuk ott hogy egyik cég sem alkalmaz főállásban formatervezőket, hanem megbízásos alapon keresik őket. Aki az iPhone-t tervezte, az egy rakás más dolgot is tervezett.
Naná, hogy van esélyed. Nekem is van egy ismerősöm a főiskoláról aki most ott dolgozik. Őt is érdekelte a design. Igaz ő nem designerként dolgozik hanem valamilyen oktatóként. Bejárta már az egész világot az Apple-el. Mindig a legújabb gépeket meg telefont stb használhatja.
Azért, mert a sok sötét azt mondja, hogy nincs esélyed azért még nem kell rájuk hallgatni. Ők valószínűleg soha nem viszik semmire az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!