Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mennyi a nettó keresete...

Kinek mennyi a nettó keresete és mit dolgozik? Mekkora az órabéretek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szoftverfejlesztő cégnél végzek háttérmunkákat (megbeszélések irányítása, specifikálás, dokumentálás, stb.). Nettó 700 Ft az órabérem, havi fix nincs, mert kötetlen munkaidőben dolgozom egyetem mellett (teljes munkaidőben kb havi 112000 nettó lenne).
2010. febr. 28. 22:53
 22/29 anonim ***** válasza:
20:21-es pedagógus vagyok! A szuper bruttósításnak k"köszönhetően" ezentúl már csak 84 ezret kapok!:((((((
2010. márc. 1. 17:56
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

De rühellem a pedagógusokat!

Csak panaszkodni tudtok??? Ez valami genetikai betegség nálatok??? Akkor menyjél máshová dolgozni a "nagy" tanári diplomáddal...

Vagy várj...Ezaz! SZTRÁJKOLJÁL!!!!!! Ma már mindenki azt csinálja!

Aki sír, attól el kell venni...

Menne más a helyedre dolgozni kevesebbért is!!!

2010. márc. 2. 19:32
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Tudod nem te dolgoztál a főiskola alatt helyettem hogy fizetni tudjam a lakbért úgyhogy .....inkább HALLGASS!
2010. márc. 2. 20:21
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
És ha a pedagógus sztrájkolna az neked miért lenne jó? Nagyon okos vagy ám:(((( Egyébként én a kérdés feltevőjének válaszoltam NEM VÁRTAM ÉS NEM IS VÁROM A TE VÁLASZOD!!!!
2010. márc. 2. 20:25
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
19:32 - Csináld utánuk, ha ekkora a pofád. A mai gyerekek között egy hétnél tovább nem bírnád. Úgyhogy le lehet szállni a pedagógusokról.
2010. márc. 2. 21:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Volt pedagógus sztrájk, csak ők nem tehetik meg, hogy nem nyitják ki az iskolát, akkor is be kell engedni a gyerekeket, max. nem tartanak órát, a gyerekeknek Hawaii... De anyukám megmondta, hogy ennek így semmi értelme. A fizetése felét visszavitte a suliba, mert nem adnak semmire pénzt, az irodai dolgozóknak megveszik a munkaeszközöket, a papírt, a nyomtatót, bele a tintát, a tollat, az ollót, a ceruzát... a pedagógusok mindezt és még többet is saját pénzből...

Minden tisztelem azoké a hivatásos pedagógusoké, akik még készek megmaradni a pályán, csak épp az állam nem becsüli meg, aztán csodálkoznak a hülyék, hogy egyre kevesebb a jó tanár, mert a jók belefáradnak, ők is meg kell, hogy éljenek valamiből.

2010. márc. 2. 21:38
 28/29 anonim ***** válasza:
65%
19:32: hát neked jól jött volna egy jó tanár, ugyanis egy nagy kupac hányás a helyesírásod, valamint a világról alkotott képed. Egy jó pedagógus nagyon fontos, pont, hogy az ilyen selejteket megneveljék, mint ami te is lettél.
2010. júl. 9. 21:01
 29/29 anonim ***** válasza:
szakmámban dolgozok, szakmunkás vagyok + érettségi. Budapesten multicégnél 20 éve. az órabérem 1900 ft. van műszakpótlék, a túlórát fizetik+ cafeteria is van. ez nettóban kb 300-315 körül van, hónaptól meg óraszámtól függ, van 2 gyermek után adó kedvezményem. amúgy napi 8 óra és 5 nap. a hatodik nap már túlóra ami minimum dupla pénz tehát 100% pótlék, ez a szombat délelőtt. de pl péntek éjszaka ha be kell menni akkor az már 150% mert a 100%-ra jön még 50% éjszakás pótlék is. úgyhogy elvegetálunk de sokat is melóztam ezért.
2014. jan. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!