Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Segítség! Diákok vagyunk és...

Segítség! Diákok vagyunk és diákszövetkezetnél dolgozunk! Tudnátok segiteni? Tobb aluln

Figyelt kérdés
Ma nem mentem be dolgozni (en csinalom magamnak a beosztast) mert reggelre megbetegedtem. Nem tudtam senkinek szolni mert a diakszovetkezet 9kor nyit a munkahelyrol meg senkinek se tudom a szamat.az lehetseges hogy a mult havi fizetesembol amit ugye most fogunk kapni penzt vonjon le a koordinator ? Hisz az mar lezart honap es en azt a penzt megkerestem! Sos !

2015. jún. 3. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ezt tőlük kèrdezd meg, de èdesmind1 hogy.múlthónapra vagy mostanra kapod a büntetèst. Ès nem csak a pènzt kerested meg hanem most a büntetèst is, majd legközelebb már nem leszel hülye...
2015. jún. 3. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nincs valami ügyeletes szám, amin az ilyen dolgokat lehet jelezni. Az egy dolog, hogy az ügyfélfogadás a szövetkezetnél 9-től van, attól még lehet ember, aki ezzel foglalkozik.

Ha nem adtak meg neked ilyen számot, az meg már az ő saruk. Viszel egy orvosi igazolást, és nem vonhatják le.

2015. jún. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!