Lehetek szakács vékonyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy lehetek szakács, ha vékony vagyok? (Úgy érzem, hogy hátrányommá válhat a testalkatom.) Ha ez tényleg hátrány, akkor mit tudnék tenni, hogy megfeleljek az ottani elvárásoknak? Szerek? Túl sok zsíros étel? (Azt hozzátenném, hogy hiába eszek nem tudok elhízni. Biztos gyors az anyagcserém.) Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki ebben segíteni. Előre köszönöm szépen!2015. máj. 31. 20:15
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz, milyen kérdés ez? :D Ha van dagadt rendőr, lesz vékony szakács is. :)
2/5 anonim válasza:
Elég majd ha dolgozol és a rendszerességgel történő kajálást mellőzöd (Akkor eszel amikor épp van időd, vagy csak kapkodsz be valamit menet közben. Elég jól lehet vele hízni :-)
Egyébként semmi összefüggésben nem áll a két doldog. Max a diabetes lehet korlátozó, vagy kizáró ok.
3/5 anonim válasza:
lehetsz:)
igaz hogy a legtöbb szakács kicsit husos, de már láttam vékonyat is:)
4/5 anonim válasza:
Nem feltétel a kövérség, csak az erő, a jó fizikum. Ha vékonyan is meg tudod csinálni, amit kell, akkor lehetsz szakács.
Én ismerek 55 kg-os női szakácsot is...
5/5 anonim válasza:
Nem lehetsz az új szabályozás által!Új törvényt iktattak be az egész világban,miszerint szakács és szummózó szakágazatokban követelmény a 99kg alsó súlyhatár!Csak 130 kg feletti szakemberek lehetnek mesterszakácsok.Nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!