Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliába keresettek a szakácsok?

Angliába keresettek a szakácsok?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretnem kérdezni, hogy Angliában mely területeken keresettek a szakácsok? Konnyen lehet elhelyezkedni? Közép es felsőfok között beszelek angolul, viszont középfokú nyelvvizsgám van es mellette persze egy érettségi. Munkatapasztalatom 2 es fel ev. A válaszokat elore koszonom!

2015. máj. 6. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Tobbnyire a konyhák teruletén a legkeresettebbek.
2015. máj. 6. 18:54
 2/6 piriiiii ***** válasza:

A szakácsok mindenhol keresettek, de csak, ha jól képzett szakácsról van szó. Enni mindenki szeret.

Ahol a leginkább keresett a szakács, az a hajó. Ott elég jól fizetik őket, csak annyi a hátulütő, hogy hónapokig megy egy hajó sok esetben.

2015. máj. 6. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

1-es nyilván nem egy kertben keresettek:)

Egyebkent, az itenni magyar vegzettseget (szakács) elfogadják kulfoldon is, esetleg hátránnyal indulok?

2015. máj. 6. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Angliában és nyugat európai jóléti országokban minden olyan szakma keresett amit az ilyen jóléti államok állampolgári nem akarnak elvégezni.

Ebbe beletartozik:

-vendéglátóipar(szakácsok,pincérek,felszolgálók)

-építőipar(festők,kőművesek,burkolók,villanyszerelők,stb)

-nővéreket,gondozókat

-raktárosok,gyártósói munkások,takarítók,kukások

De még lehetne sorolni...

Persze tapasztalattal és némi nyelvtudással.

2015. máj. 7. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pár éve mikor kimentem könnyebben találtam munkát, mint normális kiadó szobát... 3 nappal érkezésem után már dolgoztam. (2-3 év alacarte tapasztalattal és jó angollal)
2015. máj. 7. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is álacarte-os tapasztalatom van. Köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
2015. máj. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!