Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiszeretnék menni Londonba...

Kiszeretnék menni Londonba szállodai szobalánynak. Megéri?

Figyelt kérdés

A takarítással meg a fizikai munkával sosem volt gondom, azt bírom.

Viszont pár dolog miatt bizonytalan vagyok. Azt hallottam, Londonban nagyon lenézik a szobalányokat, a hierarchia legalján vannak és hozzájuk sem szólnak. Emellett vannak szállodák, ahol napi akár 22 szobát is meg kell csinálni (ami nekem csak az időkorlát miatt necces).

Meg elvileg anyagilag sem éri meg. Mennyit kereshet Londonban egy szobalány? Ha valakinek vannak tapasztalatai, megköszönném, ha megosztaná velem!

2015. máj. 29. 19:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Egyébként azért érdekel ennyire a züllöttség mértéke, mert egy nagyon régi ismerősöm egészen fiatalon költözött ki (tizen évesen), most 30 körüli lehet, nem tartjuk már a kapcsolatot, de ha kimegyek, szeretném felvenni vele. Csak reménykedek, hogy nem lett belőle drogos...:/

2015. máj. 31. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez a zullottség meg drogos dolog honnan jott neked. :D

Én is itt élek, de sehol nem láttam ilyen embereket. Tény, hogy nem is mozgok olyan korokben, de még a londoni ejszakában sem volt gond soha.

London is tipikus nagyváros, de szerintem élheto, csak hozzáállás kérdése. :)

Bocsi, a tobbihez nem tudok hozzászolni.

2015. máj. 31. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Bármilyen Londonnal/Angliával kapcsolatos információnak örülök, köszönöm! :)

Egyébként van ez a műsor, A világ legszigorúbb szülői, szinte csak brit tinédzserekről szól és elég durvák. Szóval gobdoltam, ha műsort csináltak belőle, biztos elég általános jelenségek ezek ott.

De örülök ha nem :)

2015. máj. 31. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt a musort én is neztem anno. :D En eddig azt tapasztaltam, hogy iszonyat elnezoek a gyerekekkel. Annyi minden rajuk van hagyva.

Én ugye más nevelést kaptam, szoval nekem ez fura és meg is van a véleményem, de mindenki azt csinál, amit akar, ugye. :)

2015. máj. 31. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!