Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvettek a Kuehlmann céghez,...

Lilebibic kérdése:

Felvettek a Kuehlmann céghez, de semmit nem tudok róla. Kecsegtet a lehetőség, hogy a mostani ergya állásomat elcseréljem egy jobban fizetősre, csak nem akarok két szék közül a földre esni. Ismeri valaki ezt a céget?

Figyelt kérdés

#német munka #Kuehlmann #westenholz kühlmann
2015. máj. 24. 14:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Soma ??? Van egy sejtésem ki vagy .. ;-) Amúgy visszatérve az eredeti témára .. Jogos, hogy Zsuzsának meg kell követelni bizonyos dolgokat ,csak nem mindegy ezt hogyan teszi .. Sokszor pofára megy és gondolkodás nélkül mindenféle mondvacsinált indokkal vagy éppen éppen indok nélkül ad felmondást dolgozóknak . Elfelejtette honnan jött ,ő is ugyanott kezdte mint bárki .. Sajnos aki nyalni tud Zsuzsának annak biztos csak igazán a helye ..
2018. febr. 21. 15:10
 12/14 Szandika1988 válasza:
Sziasztok én es a párom 4 ediken indulnak ki paprika töltesre szerintetek meg èri menni? Vagy tényleg ilyen rosz?
2019. ápr. 28. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia . Én 3 éve jöttem el onnan , 1 évet dolgoztam ott .Nem a munka miatt jöttem el , hanem mert más vizekre eveztem Németországon belül . 1 évet dolgoztam a Kuhlmannba , en azt mondom ugródeszkának .. vagy aki egyáltalán nem beszéli a nyelvet annak jó .

Rengeteg jó ismerőst , barátot szereztem ott ... vannak akik a több éve , vannak akik akik a kezdetektől ( amióta magyarok is dolgoznak ) ott van. Voltak jók , voltak rosszabb napok ... de én nem bántam meg ... ez is egy korszak volt . :)

2019. ápr. 30. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én élményeim egész frissek... Ez a Zsuzsa nevű nőszemély 30 percenként jött mögém első napon és morgott, hogy szar vagy- hol ezért, hol azért, anélkül hogy bárki megmutatta volna, mit kell csinálni. Az újakat fizikálisan és verbálisan nyírják, olyan melóra teszik, ahol alapjáraton két embernek kell lennie. Engem csak próbáltak forró vizes vödörrel nyakon kapni pakolás közbe, a másik csajt combközépig sikerült: embertelen tempó, a 30 perc szünet max 2*20 mert takarítasz a többi időben, senki nem mutat meg semmit, 5 fokos vízben tapicskoltam 12 órát, a túlóra az nem kérdésre megy, el nem jössz még kész nincs a napi limit, hajnal 4-től bent voltunk és a drága Zsuzsa azt hajtogatta hogy 6-ig maradunk, mikor megfordultam és elküldtem a hess pi.csába megkérdezve, hogy mitől vagy te különb mint bárki más, mit morogsz itt a hátam mögött, ha mégegyszer megteszed én hátranyúlok, de rossz vége lesz, és felmondtam egy óra múlva. Pénz? mindenre levonás, havi 1000 euró a nettód, a többit elviszi a szállás és a közlekedés, a hess p.csába raknak szálóra, a szombatozás sem akarod-nem akarod kérdése, hulla fáradtan hazaesel du. 4-kor, kaja és alszol mint akit fejbevertek 6-tól mert másnap megint hajnal 3-kor kelsz. ne menjen ide senki. Az a cég, ahol két hetente 15-30 embert vesznek fel jellemzi önmagát: egy rakás sz.r! Meg fogod bánni, nagyon!
2020. szept. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!