Felvettek a Kuehlmann céghez, de semmit nem tudok róla. Kecsegtet a lehetőség, hogy a mostani ergya állásomat elcseréljem egy jobban fizetősre, csak nem akarok két szék közül a földre esni. Ismeri valaki ezt a céget?
Nem egészen értelek. Voltál valami állásinterjún ha felvettek, ott eleve tudtál kérdezni a cégről nem?
Valójában mitől fél, mit jelent a két szék között földre esés most ebben az esetben?
Szia!
Mi ott dolgoztunk párommal 4 hónapot!
Alapjába véve a munka tűrhető lenne csak sajnos a Főnök asszony és az "én itt vagyok 3 éve baz*meg" kollega miatt nem a legjobb. De ha őket leszarod akkor hajrá :) Mi tovább álltunk szerencsére
Utolsó .. jól tettétek !
Amúgy tényleg nem lenne annyira vészes maga a meló , ugródeszkának mindenképpen megteszi !
Én állandó délutános voltam anno .. ez még annyiból jobb volt , hogy a “Főnökasszony “ nem volt ...
de a régi kollégákat , akik arra verték magukat hogy x éve ott vannak én sem bírtam ... vagyis tényleg az kell , hogy beveszed a leszarom tablettát ;)
Hát gyerekek be.....k rajtatok. :)
Semmi baj nincs Zsuzsával ő a fönök és igen is meg kel követelnie hogy teljesitsetek.Ti csak vendég munkások vagytok egy idegen Országba.Én 4 évet dolgoztam ott és meg is becsültek hiszen bármikor számithatok a munkára.Nem azért váltottam mert oly rossz lenne hiszen mindenhol dolgozni kel.Sokan beszéltek balgaságokat.Korekt cég fizet rendesen.
Persze Zsuzsának is megvolt a felelőssége belátom a dolgozók iránt. Csak mikor még esélyt de ad a másiknak hogy bizonyïtson az rosszul esik az embernek. Most Brémába vagyok egy kuytakonzerv gyárban. Itt a főnökök olyanok mintha ezer éve ismernénk egymást. Minden pozîciöba esélyt adnak közvetlenek!
A khülmann ugródeszkának jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!