19 éves vagyok, friss vállalkozó, e. v formájában. Informatikával foglalkozom, hálózatépítéssel, telekommunikációval. Milyen támogatást, esetleg pályázatot tudnék megragadni? Köszönöm!
Persze, cserpes... Ő is gondolom úgy kezdte, hogy a kérdésben még az szerepel, hogy friss egyéni vállalkozó, pár órával később meg kiderül, hogy 10 kocsi+20 ember (ez ugye alaphangon 20 millió, és senkinek ne legyen kétsége, induló vállalkozókat nem szokott megdobni egyetlen bank sem egy 10 autóra szóló lízing lehetőséggel)
Dolgoztam az ország egyik legnagyobb hálózatépítő cégének, nekünk volt kb 2x ennyi kocsink, szóval egy 10 autós vállalkozás ezen a fronton már elég nagy...
Persze, hogy nem, itt van például ez:
Szerintem itt mindenkinek, ahogyan nekem is az volt a baja, hogy a kérdező a képünkbe hazudott.
Ha azt mondja, hogy induló vállalkozó, akinek 0 tőkével kellene ingyen pénz, akkor is azt tudtuk volna mondani, hogy nincs, mint így, hogy bekamuzta, hogy rengeteg alkalmazott plusz kocsiflotta.
#12:
Hát ha valami kamuszagú, akkor ez az. Ami NEM a legnagyobb, de igen nagy hálózatépítő cég, Magyar viszonylatban az a Hál-Ép Kft. Nekik 57 járműből álló flottájuk van. Ott a Horpácsi Kft. Nekik szintén nem kevés, viszont csak 30 járműből áll a flotta. Ezek a számok teljesen reálisak, és 97%-os a pontosságuk. Szóval... Hát igen.
Hány éves is vagy kérdező? Melyik hónapban születtél?
Amúgy nehezen hiszem, hogy a telekom olyannal szerződik akinek nulla komoly referenciája van.
Persze ha a szülőknek ennyi pénze van, akkor ha adták mellé a kapcsolatokat is, talán még lehetséges.
v [link]
Mondanám,hogy próbáld meg, de kb ez a szomorú valóság (ahogy korábban is írtam, valós projektmenedzserként):
4.2. Támogatásban nem részesíthetők köre
Az ÁÚF 2. - Kizáró okok - fejezetében szereplő feltételeken túl, az alábbi szempontok bármelyikének teljesülése esetén nem nyújtható támogatás azon támogatást igénylő részére:
a. amely olyan projektet kíván megvalósítani, amelynek tartalma a Felhívásban megfogalmazott célokkal nincs összhangban;
b. amely, vagy amelynek 100%-os tulajdonrésszel rendelkező tulajdonos vállalata nem rendelkezik legalább két lezárt (beszámolóval/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele;
c. amely jelen projektjének igényelt támogatása meghaladja a támogatási kérelem benyújtását megelőző jóváhagyott (közgyűlés, taggyűlés, illetve a tulajdonosok által jóváhagyott), legutolsó lezárt, teljes üzleti év éves beszámoló szerinti árbevételének (egyéni vállalkozók esetében az adóalapba beszámított bevételnek) az 50%-át;
Induláshoz meg lett volna korábban is hogy minden évben kétszer is van ez folyamatosan minden megyében:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!