19 éves vagyok, friss vállalkozó, e. v formájában. Informatikával foglalkozom, hálózatépítéssel, telekommunikációval. Milyen támogatást, esetleg pályázatot tudnék megragadni? Köszönöm!
szerintem semmilyent.
Ha arra alapítottad a vállalkozást, hogy majd dől a lé támogatásokkal, akkor nagyon ráfázol.
Vannak még rendesen megrendeléseid, kiépített kapcsolataid?
Aha, megillet a kamukirály cím.
Ha ekkora céged lenne, akkor Kft-d lenne és nem E.V.
Plusz ha ekkora tőkével rendelkeznél és lenne megfelelő embered aki megmondja milyen pályázatok vannak, vagy ki tudnál fizetni egy külsőst aki felhajtja neked.
Jah, és nem utolsó sorban, aki ennyire sikeres a szakmában, az nem a gyakorin kérdezget hasonlókat
Miért alkalmazz valakit aki pályázati tanácsadással és menedzseléssel foglalkozik?
Azért, mert attól, hogy kiírnak egy pályázatot még nem nyered meg. Ha esetleg megnyered, akkor nem menedzselted le a megvalósítást. Ha lemenedzselted a megvalósítást, akkor még nem számoltad el.
Én is egy friss vállalkozó vagyok 4,5 milliárdos kezdő tőkével, 820 alkalmazottal, és 600 autóból álló flottával.
Vicc az egész, amit leírtál.
Helló!
Én szívesen segítek, hasonlóban utazok én is.
1 hónapja váltottam ki az E.V-t, tegnap meg megvettem a Morgan Stanley-t. Jövő héten valamikor összefutunk egy gyorsra a Nyugati aluljáróban?
Attól függ mire szeretnél pályázni. Már indulás előtt is lett volna, a többi meg inkább 2-3 éves működés után, meghatározott célra, meghatáozott feltétleke mellett és megfelelő fedezet, vagy önrész mellett lesz releváns.
( pl, munkahelyeteremtés, eszközbeszerezés, stb.)
Emellett függ attól, hogy hova van bejelentve a székhelyed is, hogy pályázhatsz -e?)
Valaki írta aprojektmenedzsementet, egész jól (nem minden projektben lehetsz önmagad projektmenedzsere is egyben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!