Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan internetes munka...

Van olyan internetes munka ami nem átverés?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor légyszi írjatok!

Egy gyesen lévő kismami

2010. febr. 25. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs, de lesznek páran nemsoká, akik bebizonyítják az ellenkezőét!

Netes munka mindenkinek jó, csak neked nem!

2010. febr. 25. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Van, de csak olyat képzelj el, ahol semmi másról nincs szó, mint hogy az interneten át tartod a kapcsolatot a munkáltatóval/megrendelővel. Pl.: fordítás.
2010. febr. 25. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:

webcam sex, bocsi, de azért az egyért hallotam csak kifizetést eddig.

Moderátorkodni is lehet egyes helyeken én főleg erotikus csetszobákhoz láttam moderátorhirdetést. Megbízási szerződéssel megy és teljesítményalapon.

2010. febr. 25. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó gondolat, hogy az interneten keresel munkát, egyre több cég ismeri fel az internet erejét, ami nem a létével hanem az elterjedésével forgatja fel a világot. Gondolj csak a mobiltelefonra, most már mindenkinek ott lapul a zsebében, pár éve nem gondoltuk volna, igaz? Szakértők szerint az internet nagy robbanása még csak ez után fog bekövetkezni. Előrejelzések szerint az elkövetkező 3-4 évben, 2012-ig, az Internethasználók száma 1 milliárdról 3 milliárdra fog nőni, s ez a létszámemelkedés többszörös forgalom és lehetőségnövekedést is jelent egyben. A hagyományos vállalkozásokkal szemben, az interneten már most hatalmas forgalom bonyolódik le, miért ne jutna ebből neked is? Sokat olvastam ebben a témában, még előadásokra is eljártam mert nagyon érdekelt a téma. Egy barátom nyitotta fel a szemem, tőle hallottam elsőre ezeket a nagyon fura dolgokat, utána világosodtam meg. Ezeknek az információknak a tudatában sokáig keresgéltem én is a lehetőséget az Interneten, amit nem volt könnyű megtalálni. Valóban nagyon oda kell figyelni, mert a csalók itt is jelen vannak, és itt még könnyebb is átvágni az embereket. Olvass sokat ebben a témában és Te is látni fogod, érdemes foglalkoznod a gondolattal. Sok sikert!
2010. febr. 25. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Még azt felejtettem el leírni, "bármibe" is akarsz kezdeni az életbe, mindig alaposan nézz a dolgok után, tanulj, és keresd azoknak az embereknek a társaságát akik nálad okosabbak az adott témában, és a tanácsaikkal segítségedre vannak. Sose hallgass azokra, akik tudatlanok, és mert ezt meg azt hallották...itt meg ott... A lehetőség meg fog találni előbb vagy utóbb az biztos.
2010. febr. 25. 19:09
 6/8 anonim válasza:

Igen van ! az előző szkeptikus hozzászólás ellenére is.

Valóban robbanásszerű fejlődés elé nézhetünk az elkövetkezendő években. Nyilvánvaló fontos az időzítés, éppen ezért nem árt ha a legjobb időben a legjobb helyen lesz valaki. Egyre több cég ismeri fel azt, hogy az internet milyen távlatokat nyit számukra. Aki továbbra is abban hisz, hogy 8-tól 4-ig bejár egy munkahelyre, hát tegye. A jövő mindenképp az internetes vállalkozásoké.Aki meg szkeptikus ezzel kapcsolatban az gondoljon arra, hogy ma miért nem lóval közlekedik, pedig az is milyen jó volt. Ha érdekel ilyen lehetőség keress nyugodtan.

2010. márc. 1. 03:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak elmélkedés szinten: sajnos kevesen fedezték még fel az ebben rejlő lehetőséget. Még mindig sok cég le van ragadva ott, hogy fenntart egy irodát és be kell járni számítógépen dolgozni. Pedig olyan munkakörökben, ahol nincs személyes ügyfélkontakt, csak a számítógépen való munkavégzés, ott sokat megtakaríthatna a cég is és a dolgozó is.

A húgom így dolgozik egy könyvelőirodával, hogy interneten és telefonon tartják a kapcsolatot.

Én is szeretnék így dolgozni, a szakmámban is lehetne, de nem szokás (grafikai, nyomdai előkészítői tevékenység)

2010. márc. 7. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen ám, de ha egy magyar cég esetleg vált a bejárós irodai dolgozóról az otthon dolgozó irodai munkásra, annak csak a cég szempontjából van haszna! A cég rögtön kijelentené, hogy mivel otthon dolgozol, kötetlen munkaidőben és senki sem tud kénye kedvére ellenőrizni, akkor már a fizetés kb. 20 ezer forint lenne a fentiek miatt!
2010. márc. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!