Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki HIRDETÉSRE ment ki külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Szeretnék angol nyelvterületen dolgozni kb. egy évet, mert sajnos a felvételim nem fog összejönni, az egyik érettségi nagyon nehéz volt, nem ment jól, szinte biztos hogy nem lesz elég pontom.

DE nem ismerek angol nyelvterületen senkit, aki segíthetne benne, csak hirdetéseket láttam, de nem tudom, hogy meg merjem-e próbálni.

Van itt olyan, akinek van ezzel tapasztalata?

2015. máj. 19. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha hivatalos állást szeretnél vállalni, akkor legfeljebb munkaközvetítőn keresztül lenne esélyed, de az úgy tudom, pénzbe kerül. Au pair nem akarsz lenni? Az egyik legjobb megoldás. Átmeneti külföldi munkához azért jó, mert nem kell hozzá semmi kinti papír, adószám és hasonlók, végleges letelepedéshez meg azért, mert ha jó kapcsolatot alakítasz ki a fogadó családoddal, akkor ha gáz lesz, miután elköltözöl tőlük, még mindig fordulhatsz hozzájuk segítségért.
2015. máj. 24. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem szeretnék au-pair lenni mert nem értek a gyerekekhez, nem szeretem őket, és úgy tudom hogy a befogadócsaládnál ingyen lakhatok, de fizetést nem kapok.

Pont a fizetés lenne a legfontosabb, hogy tudjak félrerakni. Van egy kis tőkém, tudnék fizetni a közvetítőnek, de ha nem muszáj akkor nem költök rájuk.

2015. máj. 24. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, kapsz fizetést, csak zsebpénznek hívják. Kb. 120-150 ezer forintnyi összegnek felel meg havonta, és gyakorlatilag az egészet félreteheted, ha nem jársz el szórakozni, mivel szállást és teljes ellátást is kapsz. De természetesen ha nem akarsz gyerekekkel foglalkozni, akkor ne menj au pairnek.
2015. máj. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!