Ha ügyfélfogadási időben bemegyek a munkaügyibe, akkor azonnal tudom magam álláskeresőként regisztráltatni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy bevezették, hogy online is intézhető, de amint látom, az azt jelenti, hogy emailben bejelentem, hogy nyilvántartásba szeretném magam vetetni, de amit ők "szándéknyilatkozatként" értelmeznek, aztán majd pár nap múlva válaszolnak és adnak későbbre egy időpontot, hogy menjek be személyesen, mert csak úgy lehet intézni. Állítólag ez azért jó, mert leveszi a terhet a vállukról meg nincs annyi ügyfél. Igazából nem nagyon értem, mivel úgy se jó semmire, mert úgy is be kell menni, akkor végül is nem pont több terhet csinál nekik a levelezés?
Na de, ha személyesen megyek rögtön, akkor is egy vissza kell mászkálni, mire hivatalosan is álláskereső leszek, vagy ha sorra kerülök, akkor el is tudom egyből intézni?
2015. máj. 16. 23:29
1/2 A kérdező kommentje:
Te jó ég, merül a billentyűzetben az elem szerintem, mert látom van ahol egész szó is kimaradt.. Remélem azért érthető!
2015. máj. 16. 23:34
2/2 anonim válasza:
nálam úgy volt hogy álltam egy és fél órát hogy sorra kerüljek egy időpontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!