Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a Meló-Diák iskolaszövetkezettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mennyire éri meg odamenni?

Sok munkalehetőség szokott lenne?

Általában pontosan utalják a fizetést?

2015. máj. 14. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as. Félreérted. A Meló-Diák szervezte az oda-vissza utat. Ezért ők voltak a felelősek, hogy időben odaérjünk. Szóval szerintem úgy lett volna korrekt, ha nem csak ígérik a kártérítést.

Miből vonták le? Abból a pénzből, amit azzal a 12 órás munkával kerestem.

Igen, a diákszövetkezetesnek jeleztem. Mivel a szerződés szerint is ez volt a teendő, így mindent megtettem, amit vállaltam.

Igazad van, hogy azt megéri foglalkoztatni, aki már dolgozott náluk, de ki az, aki ráér tanulás mellett rendszeresen 8 órákat dolgozni?

Nem vitatkozni akarok (lehet, hogy más igen) csak a tapasztalatom írtam le, ahogy a kérdező kérte.

2015. máj. 14. 21:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni,hogy ha most május 21-én végzek a suliban,és ha diákmunkát szeretnék vállalni,akkor.kell iskolalátogatási igazolást vinni?
2015. máj. 15. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:

meló-diáknál nem kérnek iskola látogatásit elég a diákigazolvány. tatabányai vagyok.

itt úgy van, hogy kiraknak a fb csoportba hirdetést h ide lehet menni és hívd a számon. engem nem hívtak csak én választottam a csoportból munkát. nincs semmi baj velük volt hogy elvittek környére kocsival a munkahelyre hogy tudjam hol van.

fürgediáknál vagyok most ott rendesek ők hívnak is még akkor is ha többször megszivatom őket azzal h jó megyek aztán visszahívom h mégse. xd nem direkt.

negatívum itt az h többször lemondták a megbeszélt munkámat. pl most is be lettem írva egész hétre de hétfőn hívtak h 2 nap vissza, nem kell menni.

2015. máj. 21. 01:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Mennyi esélye lehet valakinek,ha most szeretne életében először diálmunkát vállalni?

Mennyire igaz az,hogy a legjobb melókat a "csókosok" kapják meg?

2015. máj. 24. 08:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Én azt tudom mondani h Pesten egyáltalán nem igaz h csak csókosok kapják meg a munkát. Nézd a honlapon a munkákat, ami tetszik, jelentkezz, ahogy azt az utasításban látod, és vagy visszahívnak, vagy nem. Volt hogy engem 1 nap után visszahívtak, volt hogy soha, ez az állást adó cégen múlik nem az Universitason.

Egyáltalán nem helyezik előtérbe az olyan embereket akik év közben is dolgoznak, több ezer diákot nem tudnak fejben tartani hogy ki mennyit dolgozott. (Legalábbis Pesten nem)

Tehát nem kell megijedni, csak menni kell előre, keresni kell a munkát, nem szabad hogy bármi eltántorítson, minden csak duma. Ha megfeleltél a munkáltatónál, akkor a tiéd a meló, az Universitas csak egy közvetítő a cég és te közötted.

2015. jún. 2. 15:51
 16/18 anonim ***** válasza:
nem vagyok "csókos" de elég jó helyre küldenek. world mark ba. ez van a fürgénél. de sokat oda küldenek egyik se nagy nyaller :) ha voltál bent regizni vagy mit kell akkor zaklasd öket csütörtökön vagy pénteken mert akkor kapnak beosztást ;) anitát kell keresni mert övé a world mark rész. telszámot tudok ha kell..
2015. jún. 9. 01:38
 17/18 anonim válasza:
Nekem rosszak a tapasztalataim. Most először léptem be iskola szövetkezetbe vagy hogy hívják ezt, de hatalmas csalódás. A meló diák szépen elvárta hogy kifizessék a regisztrációt meg mindenféle felmerülő költséget,de en nem várhatom el hogy munkát adjanak. Nevetséges. Beirtak a hétre gyári munkára, aztán szépen minden nap reggel felhívtak hogy hoppá ma nem tudsz menni de a többi nap marad. Másnap ugyan ez,érdekes hogy aznap mikor lemondták mindig maradt a másnap,aztán lemondtak azt is. Ha az ember úgy készül hogy dolgozni megy akkor ugy tervezi el a hetét is. Lehúzás az egész. Persze az oldalon hirdetik hogy "Csapatunkat nem érheti meglepetés, így téged sem" én eléggé meglepődtem. Flegma parasztok a dolgozók is szóval igazából jót nem is tudok mondani. Ez saját vélemény, szoval nem bántás csak tapasztalat.
2016. júl. 1. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Az utolsó igazat ír. A tagsági díjat elvárják, aztán meg jut heti 3 nap kb. Ritka szerencse kell, hogy több legyen. A dolgozók tényleg flegma parasztok, lekezelőek.
2017. júl. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!