Közmunkás kilépőpapírok, mikor érkeznek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 3 hete felmondtam a közmunkámat, családi okok miatt nem tudtam a városban maradni, így e-mailben és telefonon tájékoztattam a munkáltatómat. A fizetésemet, már másnap megkaptam, viszont a kilépő papírjaimat még nem póstázták ki. (Ezt is onnan tudom, hogy a szüleimhez megy a pósta, és ők mondták nekem). Pályakezdő vagyok, és kb. 2 hónapot dolgoztam az adott helyen. Elvileg csináltak nekem olyan rózsaszín kiskönyvet, de ugye azt se kaptam meg. A későbbiekben szükségem lesz azokra a papírokra ha találok egy bejelentett állást? Mivel a munkáltatót két napja nem érem el.2015. máj. 6. 08:14
1/1 anonim válasza:
Ha mák a számfejtő, akkor nem kell aggódni, nem kapkodják el, lassúak, mint a csiga, 1 hónap biztos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!