Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Írna valaki légyszi egy...

Írna valaki légyszi egy felmondó levelet?

Figyelt kérdés
Neten kerestem de csak egy példát láttam, amit minden honlapra bemásolnak, csak pár sor kellene, indoklás nélkül. köszönöm

2015. máj. 5. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:

NA csá gyíkok, én leléptem!

XY

2015. máj. 5. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:

nem kell túlzásba vinni, én annyit szoktam csak írni, hogy xy (adatok) kérem ÉÉÉÉHHNN dátummal rendes felmondással munkaviszonyom megszüntetését.

De hirtelen rákerestem a google-ön, ez például jónak tűnik (bár a paragrafust nem ellenőriztem, hogy aktuális e még, ha más nem kihúzod): [link]

igazából nem kell túlbonyolítani, arra figyelj, hogy 2 példány, az egyiket pedig aláíratod magadnak azzal, akinél felmondasz (főnök, tulaj, HR), mivel arra szükséged lehet, ha gond van az utolsó bér kifizetése, a felmondási idő hossza vagy hasonlók miatt.

2015. máj. 5. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A belinkelt oldalon lévő nagyon régi, még az előző MT szabályai alapján van megírva.

Ettől függetlenül bőven jó a dolog a következő módosítással:

Cím: A céged neve és címe

Tárgy: Felmondás

Alulírott Buga Jakab (születési helyed, időd, édesanyád neve) nyilatkozom, hogy a KIS PISTA KFT-vel ........év ......................... hó ...... napjától fennálló, határozatlan időtartamú munkajogviszonyomat ..... év ..................... hó .... napjára felmondom.

Kérem, szíveskedjék intézkedni, hogy járandóságomat, valamint a munkaviszony megszünésekor kiadandó egyéb irataimat átvehessem.

Szíveskedjék megjelölni, hogy a munkavégzéssel kapcsolatban birtokomba került iratokat és eszközöket mikor, mely munkavállalónak adjam át.

Kérem, hogy amennyiben a felmondási idő tartama alatt részben vagy egészben nem tart igényt a munkavégzésemre, mérlegelési jogkörében eljárva, szíveskedjék mentesíteni a munkavégzési kötelezettség alól.

Dátum, és az aláírásod

2015. máj. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!