Írna valaki légyszi egy felmondó levelet?
nem kell túlzásba vinni, én annyit szoktam csak írni, hogy xy (adatok) kérem ÉÉÉÉHHNN dátummal rendes felmondással munkaviszonyom megszüntetését.
De hirtelen rákerestem a google-ön, ez például jónak tűnik (bár a paragrafust nem ellenőriztem, hogy aktuális e még, ha más nem kihúzod): [link]
igazából nem kell túlbonyolítani, arra figyelj, hogy 2 példány, az egyiket pedig aláíratod magadnak azzal, akinél felmondasz (főnök, tulaj, HR), mivel arra szükséged lehet, ha gond van az utolsó bér kifizetése, a felmondási idő hossza vagy hasonlók miatt.
A belinkelt oldalon lévő nagyon régi, még az előző MT szabályai alapján van megírva.
Ettől függetlenül bőven jó a dolog a következő módosítással:
Cím: A céged neve és címe
Tárgy: Felmondás
Alulírott Buga Jakab (születési helyed, időd, édesanyád neve) nyilatkozom, hogy a KIS PISTA KFT-vel ........év ......................... hó ...... napjától fennálló, határozatlan időtartamú munkajogviszonyomat ..... év ..................... hó .... napjára felmondom.
Kérem, szíveskedjék intézkedni, hogy járandóságomat, valamint a munkaviszony megszünésekor kiadandó egyéb irataimat átvehessem.
Szíveskedjék megjelölni, hogy a munkavégzéssel kapcsolatban birtokomba került iratokat és eszközöket mikor, mely munkavállalónak adjam át.
Kérem, hogy amennyiben a felmondási idő tartama alatt részben vagy egészben nem tart igényt a munkavégzésemre, mérlegelési jogkörében eljárva, szíveskedjék mentesíteni a munkavégzési kötelezettség alól.
Dátum, és az aláírásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!