A felmondó levelet kinek kell benyújtani? A közvetlen felettesnek? Vagy a vezérigazgatónak?
Figyelt kérdés
Nem régóta dolgozok a cégnél, de szeretnék felmondani. Első munkahelyem, úgyhogy nem tudom, ez hogy működik. Van egy felettesem, amolyan műszakvezető/kiscsoport vezető féle (a pontos beosztásának megnevezését nem tudom). Illetve van az igazgató, akinek soha be sem mutattak, és folyton az irodájában ül, zárt ajtók mögött. Őt csak látásból ismerem, még a nevét sem tudom. A munkaszerződés aláírásánál sem volt ott, akkor is csak a pénzügyes kollégával találkoztam. Neki kell benyújtanom személyesen a felmondást vagy elég, ha a felettesemnek adom oda?2015. febr. 24. 18:27
1/1 anonim válasza:
Aki a munkáltatói jogköröd gyakorolja (vagyis aki aláírta a munkaszerződésed - vagy ha ő már nem elérhető akkor az ő helyettesének).
Persze illik azért tudatni a közvetlen feletteseddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!