Allas a kulugyminiszteriumnal?
Figyelt kérdés
Kerem a keddves olvasokat a legyel a petike futsal csapat tarsa es hasonlo epito jellegu hozzaszolasokkal kimeljenek! Szoval, szerintetek jarhato ut-e ez a kulugybe vagy valamelyik hatterintezmenyebe? Szoval a formaisagokat leszamitva diploma, angol nuyelvvizsga ez jo otlet-e? Erdeklodesi teruletem a kaukazusi terseg valamint delkelet azsia. Elkezdenek irni egy blogot, az adott terseg(ek) gazdasagarol, kulpolitikai torekveseikrol, konfliktus forrasaikrol... Normalis forrasokat hasznalva, esetleg valamelyik adott regionalis nyelvbol nyelvvizsgat tenni es aztan beadni a az oneletrajzomat a kulugyhoz, ahol ugyis atvilagitanak, igy fel sem kell hoznom, hogy van egy szakiranyu blogom, aztan kaphatnek valami erdekes, kreativb elemzo allast valamelyik intezetnel, kesobb talan kikuldeseket is nagykovetsegre. Proglema lehet szerintetek, hogy iden 30 eves leszek, kozigazgatasi tapasztalat nelkul, valamint ismeretsegnelkul.2015. máj. 4. 17:21
1/6 anonim válasza:
Mi a kérdés? Én el sem tudom olvasni amit írtál, úgyhogy a minisztériumba biztos befutó vagy.
2/6 anonim válasza:
Helyesírásod már meg van hozzá :D
3/6 anonim válasza:
Nagyon komolyan megrágtam a dolgot, körbekérdeztem és végülis arra következtetésre jutottam, hogy ha elég jó vagy hozzá akkor legyel a petike futsal csapat tarsa
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, hogy 30 éves leszel, az már annál inkább hogy mellé segghülye vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Epitojellegu hozzaszolasok!!!:D your sincerely, peky
2015. máj. 4. 20:12
6/6 anonim válasza:
Rettenetes ahogy írsz. Inkább ne akarj ilyen munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!