Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy designer céget mennyi idő...

Egy designer céget mennyi idő alatt lehet felfuttatni kezdőként?

Figyelt kérdés
Akarok egy designer céget indítani. Lehető legolcsóbb áron dolgozni, jó minőséggel. Facebook-, újság reklámmal fellehet futtatni a dolgot annyira, hogy havi két-három állandó munkám legyen?

2015. máj. 4. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Elméletileg igen.

De elméletileg én lehetnék a köztársasági elnök is ( 35. életévét betöltött magyar állampolgár ).

Gyakorlatilag szinte 0 az esélye, de! Próba szerencse. Sok sikert.

2015. máj. 4. 09:27
 2/11 anonim válasza:

Én is vágynék ilyesmire, de idő kell, hogy befuss.

El tudom képzelni, hogy néhány hónap elég legyen...

2015. máj. 4. 10:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Első! Ha köztársasági elnök leszel kérlek így egy PM-et nekem ;)

Nem szándékszom ezt a businesst nagyban futtatni, tehát havi 2-3 munka elegendő nekem, mert ez csak másodállásként akarom művelni.

Valami tanácsokat tudtok adni, hogy hogyan lehetne a kis álmomat megvalósítani? :)

2015. máj. 4. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha vannak jó referenciáid, akkor találhatsz szerintem távmunkát is, heti 20 órában, nyugati fizetésért. Lehet, hogy azzal jobban jársz.
2015. máj. 4. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:

ha van sok referenciád, akkor van esélyed.

de az se mind1,hogy milyen designer vagy. webdesigner, vagy nyomdai, kiadványos, stb.

Más a célközönség. A nyomdai pl újságokban szart se ér, mert az nem az átlagembereknek van kitalálva, de az újságot inkább az átlag olvassa, nem a cégek, azokat másképp kell elérni, kapcsolatépítéssel.

Az meg más kérdés, hogy mennyi zsetonod van erre az egészre.

2015. máj. 4. 11:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Én jelenleg logódesign-ra akarok szakosodni, ezzel akarok foglalkozni. De a webdesign részhez sokszor kellene logószerű elemek (árcsökkentéstáblák, és kis hasonló egyszerűsített szimbólumok) amiket logódesignérként meg tudnék csinálni.
2015. máj. 4. 11:48
 7/11 anonim válasza:

Én is logókat gyártok jelenleg :)

De azt én se tudom, hogy lehet elindulni ezzel.

2015. máj. 4. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én programozó vagyok és kizárólag űrlapokat gyártok :)

De most komolyan, szerinted mennyire van esélyed kezdő vállalkozóként úgy, hogy ennyire szűröd a lehetőségeidet?

Csak logo-ból nem lehet megélni egy kezdőnek. Ráadásul ha még reklámozni is akarsz, ki se termeled a befektetés költségeit.

Logo az új vállalkozásoknak, új projekteknek (pl weblap) kell, van belőle bőven, de nem annyira,hogy ebből komolyan profitálj, hacsak nem vagy baromira ismert.

2015. máj. 4. 15:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Amiért azt írtam, hogy jelenleg logókkal foglalkozok az nem azt jelenti, hogy csak ahhoz értek. Plakátot is tudok tervezni, és ebből kiindulva webdesignkodás is megy. Kis és nagy arculat tervezéssel szeretnék foglalkozni, referenciáim még nem a legtöbb, de törekszem és próbálkozok.
2015. máj. 4. 17:32
 10/11 anonim ***** válasza:

erre reagáltam:

"Én jelenleg logódesign-ra akarok szakosodni, ezzel akarok foglalkozni."

Előbb döntsed el, hogy mihez értesz, mibe akarsz belekezdeni, mert rendes tervek nélkül befuccsolsz eléggé hamar és sok pénzt elvesztesz.

2015. máj. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!