Mit tennétek a helyemben? A munkáltatóm fél évvel ezelőtt kirúgott, majd most visszaszeretne venni, mert az utánam felvett 2 lány felmondott.
Milyen indoka volt a felmondasra? Mivel nem volt megelegedve?
Ha vissza mesz, akkor erre kerdezz ra, hogy javitani tudj a munkadon.
En nem mennek egyebkent vissza.
Semmit sem írtál a kirúgás okáról.
Ezek az itt vagyok, ott vagyok, amott vagyok elektronikai cégek hányszor eljátszották a kölcsönzött munkaerővel, hogy alkalmazta pár hónapig az ott dolgozót aztán meg lapát. Eltelt pár hónap és hívta vissza az embert. No problem.
Nem megfelelő kommunikáció volt az ok. Ami furcsa, mert vele csak hetente egyszer beszéltem, akikkel pedig napi szinten együtt dolgoztam, azok szerettek, és nagyin jól kijöttünk.
A fizetés nagyon jó volt. Most is dolgozom ugyan, de nem keresek annyit, és van két gyerekem.
Nézd, az álláspiac az egy üzlet, rinyálásnak, meg érzelgősségnek helye nincs.
Mondanék egy olyan összeget, amennyiért elvállalnám (nyilván ne egymilliót kérj, de ne xarozz, nyugodtan lehetsz pofátlan) MINIMUM 2 hónap felmondási időt kérnék, és ha felmond, még automatikusan egy- kéthavi végkielégítést is szerződésbe foglaltatnék vele, szolgálati időtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!