Szeretnék munkát keresni külföldön Kanada, Anglia, Németorszag, Ausztria persze gyenge nyelvtudásal. ?
Aki tudna nekem segiteni megkösszöném.
Sokmindent halottam Kanadarol is hogy menekültként kilehet menni aki tud nekem segitseget azt megköszzönem.

Nekem is eze akadt meg a szemem: PERSZE gyenge nyelvtudással. Tök könnyű ide kiírni kérdést, hogy segítsünk, ugye? De arra se veszed a fáradtságot, hogy magad nézz utána a témának. Ja, hogy ez az utánajárás. Beírod a keresőbe, hogy mi érdekel pontosan és kiadja a kérdéseket, amikre már válaszoltak. Mert ha általános segítségre van szükséged, elegendő az eddigi kérdéseket elolvasni. Ha viszont konkrét segítségre lenne szükséged: egy, vedd a fáradtságot, hogy leírod ide, vagy kettő, nézzél körül azokon az oldalakon, amik esetleg neked információt szolgáltathatnak az ország helyzetéről- munka ügyben, lakásbérlés ügyben, segélyek ügyében, stb. Ezeket már mind számtalanszor linkelték itt. De persze arra is lusta vagy, hogy utánanéz. Nem tudom, ha erre lusta vagy, akkor hogy a fenébe gondolod, hogy neked külföldön a helyed? Érdekes, hogy soha nem olvasom az ilyenektől azt, hogy : gyenge a nyelvtudásom, de fél év múlva akarok csak kimenni, addig utána járok mindennek és tanulom a nyelvet. Ezt még senki nem írta...legalább is én nem találkoztam ilyen kérdéssel.
Ráadásul két nyelvet is megemlítesz itt az országok felsorolásával. Ami annyit jelent számomra, hogy kábé annyit tudsz mind a két nyelvből, hogy : hogy vagy?
Én azt is elhiszem, hogy szr magyarba-ezért költöztem 8 éve külföldre-de azért ha már valami célt el akarunk érni, azért tegyünk is már és ne várjuk, hogy az ölünkbe pottyanjon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!