Lehet így gyakornoknak menni?
Szeretnék +1 félévet ráhúzni egyetemen azért, hogy elmehessek gyakornoknak. Felvennének úgy valahová, hogy nekem nem kell fizetniük és 5 hónapot lennék ott? Ez nem iskolai gyakorlat lenne, hanem tapasztalatszerzés miatt.
Ilyet lehet csinálni?
Egyébként nem mondom azt, hogy ez lehetetlen, csak azt, hogy én még soha az életben nem találkoztam ezt akárcsak megközelítő fizetéssel se gyakornoknál. Ha te személyesen ennyit kapsz, vagy van személyes ismerősöd aki ennyit kap, akkor írd már le légyszi a céget, mert rohadtul érdekelne szerintem többeket is.
Az, hogy itt a gyakorin mit írnak, azt meg ne vedd készpénznek, sőt... most olyant olvastam a minap, hogy pénzügyes Msc-vel 800 ezret kapnak kézhez az emberek (hahaha). 10 év tapasztalattal, vezetőként, esetleg, talán.
" Pénzügyi területen dolgozok, több
tucat pénzügyes és mérnök
ismerősöm van, gyakornokként soha
a büdös életben nem kapott ennyit,
ez inkább egy NAGYON szerencsét
kezdőbér. "
Nem tudom hány évvel ezelőtti tapasztalataid vannak, mert nyilvan 20 éve nem ennyi volt ha te akkor voltal gyakornok... de ma igy van.
Természetesen nem a pár hetes gyakorlatrol van szo hanem az egy éves gyakornoki programokrol.
" Ha te személyesen
ennyit kapsz, vagy van személyes
ismerősöd aki ennyit kap, akkor írd
már le légyszi a céget, mert rohadtul
érdekelne szerintem többeket is."
Hagy ne irjak konkretumot. Pénzügyi, mérnöki (na nem kertépítő, hanem gépész, info, villamos) területeken mozgó cégek adnak ennyit.
Járj el sokat állásbörzékre és érdeklődj - gyakornoki fizut nem nagyon szokták titkolni. Nyilván nem egy darab ilyen cég van.
Na persze nem mindegy az se, hogy Budapesten vagy Debrecenben keresgélsz. Akár 80-100 ezer ft lehet a különbség ugyanolyan munkak kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!