Gyakornoknak hány éves kortól lehet menni?
Figyelt kérdés
valami magazin vagy hasonló helyre szeretnék menni (de nem biztos.Igazából bárhova szívesen megyek)de még nem vagyok 18 éves.
melyik az a minimum korhatár ami alatt nem lehet gyakornoknak menni??
lány
2013. okt. 26. 10:09
1/3 anonim válasza:
és ha még nem vagy 18 éves, akkor milyen végzettséget szeretnél felmutatni? 8 általános osztályt??
Véleményem szerint nem kell,hogy feltétlenül betöltsd a 18-at, talán 14 vagy 16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni szülői engedély nélkül, de vmivel ki kellene tűnnöd ahhoz, hogy felvegyenek.. pl jól programozol, sok nyelven beszélsz
2/3 A kérdező kommentje:
Jo akk nem gyakornoknak hìvjàk azt amire gondoltam.
Most nem tudom màshoz hasonlìtani mint aki làtta a carrie naplòjàt vagy a jane by designt.
2013. okt. 26. 13:06
3/3 anonim válasza:
újságírással kapcsolatos képzés mellett, vagy esetleg komm. és média szak mellett,vagy után. mindenképpen kell szíkirányú képzés, egy középsuliból nem tudsz ilyen helyekre jelentkezni,sokszor a diploma utolsó fél évéből keresnek gyakornokokat,erős interjús rendszeren keresztül, otdk,tdk,versenyek felmutatásával, ép perfekt angollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!