Szerintetek gyerekes megoldás ha én csak a gyesből tartom el magam és gyerekemet hogy be bizonyítsam hogy nincs szükségem a párom pénzére?
Egyrészt jó lenne a diétámnak, másrészt megtanulnék önállóbb lenni mivel anyósomékkal élünk, harmadrészt megtanulnák bánni a pénzel.
Nem vagyok tisztában teljesen az árakkal mivel nem én szoktam vásárolni.
Szerintetek butaság?
Házasok vagyunk igen, de állandóan azt hangoztassa a férjem hogy ő milyen sokat dolgozik, én meg csak itthon vagyok, én ráérek azt csinálni a gyerek mellett amit akarok, a gyereknevelés nem olyan nehéz mint amit ő dolgozik, ő autószerelő.
Én nem dolgozok meg a pénzemért erre céloz.
Ő 7 napból 4-et dolgozik. Én 24 órából 20 órát vagyok a gyerekkel kb.
Be akarom bizonyítani hogy én is be tudom osztani a pénzt.
És megmutatom hogyan kell spórolni.
És hogy ér annyit a gyereknevelés mint az ő munkája.
"Nem vagyok tisztában teljesen az árakkal mivel nem én szoktam vásárolni. "
Viszont ha megoldod, akkor elmehetsz Matolcsy György reklámarcának!
Te is dolgozol, ez nem vitás! Méghozzá nem könnyű munkát!
A pároddal a pénz közös. Mellesleg a gyerek miatt adókedvezményt is kapnia kell a férjednek, holott igazábol te dolgozol érte a gyerekkel. Ezeket a férjednek is tudnia kéne.
De nem lehet igy osztozkodni, marhaság amit tervezel!!!
Ha elválnátok akkor kapnál a férjedtol gyerektartast is, szoval ez nagy hülyeség ha csak gyes és gondolom családi potlékbol próbálod.
Semmi valóságalapja nincs igy.
Na, akkor elmondom neked. A GYES nettó 23.000 ft. Egy családi ház téli havi fűtése 40-50.000 FT.
A 23.000 ft-ból még a kaját sem tudnád állni. Na, gondolom, ha anyósoddal élsz, akkor a rezsibe nem kell fizetni.
Szerintem hagyd egyedül a férjed egy napra a gyerekkel, majd meglátja ő is, mennyire semmi munka nincs vele...
Nem mellesleg azt kéne felfognia, hogy neked jelenleg azért nincs jövedelmed, mert feláldoztad a karrieredet a közös gyermek érdekében! És ezért hálásnak kéne neked lennie, nem szemrehányni. Nem is értem, hogy jöhettél össze egy ilyen emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!