Nógárdban 2015-ben milyen munkaheletőségek vannak IT terén?
Figyelt kérdés
Frissen végeztem, de nem akarok Pestre járni. Bőven elég volt az egyetem alatt! Undorom lett kb.2015. ápr. 27. 11:28
1/5 anonim válasza:
Miért lett undorod? Nógrádban kb semmi lehetőség nincs.
2/5 anonim válasza:
Pfff, nem értem az embereket akik utálják Bp-t. Menj akkor Nógrádba, semmi nincs, se munkalehetőség, se szórakozási lehetőség (ha csak a helyi kocsmát nem nevezzük annak).
3/5 anonim válasza:
Nógrád,Szabolcs szegény részek.
Tetszik nem tetszik Bp-re kell költözz vagy pedig hozzászokhatsz,hogy nem lesz melód.
4/5 anonim válasza:
Ha nem tetszik Bp akkor se keletre menj hanem nyugat felé (Győr stb.)Nógrádba kb. az egér is éhenhal,annyira nincs semmi.A legnagyobb esemény az hogy nőtt a fű 2 mm-t.
5/5 anonim válasza:
IT pont az a terület, ahol leginkább a magad ura lehetsz egy kis kreativitással (freelancerkedés, webes fejlesztések saját vállalkozásban, weblap készítés vagy valami saját oldal felfuttatás), így mindegy hol élsz.
Állásban elhelyezkedni viszont Nógrádban az egyik legnehezebb, ha mindenképp mástól várod az állást akkor bizony oda kell menned ahol a lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!