Mennyit keres 2015 ben egy pályakezdő nővér/általános orvosi asszisztens/ápoló?
Én jelenleg 80 ezret kapok, pár éve dolgozom asszisztensként.
Ezen felül útiköltség-támogatást lehet igényelni és az 50%-os közalkalmazotti utazós papírt kapjuk.
Én nem szoktam éjszakázni, azzal több de úgy se túl rózsás a dolog, a "régi" nővérek 120 körül kapnak.
Most végeztem 1 hónapja és egész jól keresek, megvan a 130. Csak nappal voltam eddig, 12 órában, de 40 betegre vagyok egyedül és ahol dolgozok, oda lasszóval fogják az embereket. Aki elvállalja, hogy itt legyen, az kap az alap bér mellé huszonX Ft-ot, amivel együtt az adózás után jön ki 130. Jövő hónaptól éjszakában is leszek, az még ad valamennyi plusz pótlékot, illetve most majd az ünnepnap (20.).
Vannak helyek, ahol így keresel 3 éves sulival, hogy 130-140 ezer meg lesz, de ott kemény is a munka és több a felelősség. Vagy intenzív osztály, vagy az, hogy ilyen sok ember van rád bízva. Mi mindig ketten dolgozunk, 40-40 emberre, szóval ha gond van, tudunk egymásnak segíteni, de embert próbáló, nem is bírja szinte senki 4-5 évnél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!