A Magyar Államkincstárnál (MÁK) hogyan zajlik egy állásinterjú?
Figyelt kérdés
Akinek van ebben tapasztalata, attól érdeklődnék, hogy úgy általánosságban hogyan zajlik egy állásinterjú náluk? Esetleg milyen típusú kérdéseket szoktak gyakran feltenni.
Amúgy pályakezdő vagyok.
2015. ápr. 27. 10:34
1/3 anonim válasza:
Ööö...és milyen típusú meló? Takarító vagy fejes?
Mellesleg úgy mint máshol,behívnak,kérdezgetnek aztán annyi. Csak jelzem,hogy sok állami helyen csak kamu a felvételiztetés,mert a törvény előírja. Valójában már megvan az ember,valami protekciós,csókos.
2/3 anonim válasza:
Nálam úgy volt, h behívtak, aztán elmondták, h mi a meló, kérdezték, h érdekel e még, és hogy miért akarok közszférában dolgozni.
Aztán fölvettek. Ennyi.
Egyébként a MK-nál pont, hogy mindenkit fölvesznek, akinek megvan a Tb-vizsgája, mert nagy a létszámhiány.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom olvassa-e valaki...de okj-s tb bérügyi szakea. végzettséggel, nem szakirányú diplomával, középfokú nyelvvizsgával most mennyi lehet Bp-n a fizetés? Ha valaki jár még erre, kérem segítsen ki, mert a bértáblát megtaláltam, de több helyen olvastam, hogy úgy ahogy van letojják, van ahol többet adnak van ahol kevesebbet, ezért kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!