Tanuljak külföldön?
A szaknyelvet biztosan a tanulmányok alatt sajátítanád el. Mire elvégzed a sulit, addigra biztosan megtanulsz olyan szinten, hogy ne okozzon gondot az állásinterjú.
Úgyhogy szerintem, ha csak nyelvi aggályaid vannak, nyugodtan vágj bele. Az elején biztosan furcsa lesz, de majd belejössz.
Nekem van felsőfokúm, és én is hasonló aggályokkal küzdöttem. Aztán végül nem Angliába megyek, hanem egy olyan országba, aminek nem beszélem felsőfokon a nyelvét...
A kriminálpszichológusi szaknyelvet magyarul se beszéled ebben a pillanatban (feltételezem), szóval nem igazán kellene ezen aggódnod. Az órák, mivel senki más sem beszéli ezt a szaknyelvet, nyilván először lassan, körülírva/magyarázva fognak telni az első hetekben/hónapokban, főleg ha külföldi csoportba kerülsz.
A helyedben mennék, és amint tudnék, visszajönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!