Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lettél milliomos?

Hogyan lettél milliomos?

Figyelt kérdés

#életvezetési tanácsok
2015. ápr. 27. 08:13
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Amikor dolgozni kezdtem (1958) akkor nélunk a miliomosság egyszerűen elérhetetlen valaminek tűnt (fizetésem 950 Ft/hó volt) Napjainkban többszörös milliomos vagyok, mert van egy kertes házam és autóm!
2015. ápr. 28. 15:37
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát én megtaláltam a tuti üzletet, amiből szerintem milliomos leszek, de mivel még nem vagyok az, nem tudom leirni hogyan lettem az. Várjatok pár hónapot, ha sikerül, visszajövök s leirom mit tettem.
2015. ápr. 29. 20:27
 23/26 anonim ***** válasza:
MLM?
2015. ápr. 29. 20:43
 24/26 zolo ***** válasza:
Szerintem nem az számít van-e valakinek egy milliója. Mert így akkor majdnem mindenki milliomos lehet. Az számít milliomosnak akinek nincsenek anyagi gondjai. Nem az árát nézi meg elsőként egy terméknek és nem ezért veszi meg. Aki saját maga keresi meg a pénzét az nem milliomos. A milliomosnak több alkalmazottja van és ő csak felügyeli a munkát. Az is lényeges ki hogyan tudja beosztani a pénzét. Nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni. Aki egy milliót keres havonta és hónap végére mind elkölti az szegény ember. Aki csak százezret keres és még ebből is tud félrerakni annak van spórolt pénze még,ha nem sok is. Fizikai munkával nagyon nehéz milliomosnak lenni. Több alkalmazottal már lehet. A legnagyobb esélye, hogy milliomos legyen valaki egy termék, új dolog feltalálásával lehetséges. Az öröklést és a nyereményt ne vegyük figyelemben. Ez rajta kívüli okból történt és nem a közreműködésével. Most már remélem az országban mindenki milliomos lesz. A receptet elárultam.
2015. ápr. 30. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:

20:43:

Nem, hagyományos kereskedelem.

2015. ápr. 30. 22:19
 26/26 anonim válasza:
A föld a legnagyobb érték! Eladni nem szabad! Művelni kell. :D
2015. máj. 2. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!