Ti mit gondoltok arról, ha valaki ma Magyarországon havi 3 millió forintot keres úgy, hogy nemhogy törvénytelen, de még erkölcstelen dolgot se tett soha?
" Külföldön egy
jobb informatikai cég már olyan,
hogy van pihenő szoba, ha elfárad
az ember, ingyen kaja meg üdítő,
stb. "
Itthon is így van, pl Prezi.
Külföldel nekem az a bajom, hogy család messze lenne. Politika és idegen emberek mentalitása hidegen hagy. A család viszont fontos.
Jó látni ahogy a sok proli pontozza le azt aki valami el akar érni az életben.
Szintén ITs vagyok, teljesen egyetértek veled. Bár még IT-ban azért itthon vannak kulturált helyek, de azon kívül a légkör nyomasztó.
14-es.
Képzeld nem vagyok 16 éves és ha tudnál hozzászólást értelmezni, akkor te is rájönnél, mivel írtam, hogy
"Magyarországon, ahol most is dolgozom". Amúgy ha annyira érdekel, 21 éves vagyok és a 4. félévemet taposom, mint mérnökinformatikus hallgató.
Annak meg különösen örülök, hogy 0%-os a nem akarok főnök lenni hozzászólásom. Miért nehéz elhinni, hogy valaki nem akar főnök lenni? Igaz, a főnököknek jobb fizetésük van, de nagyobb a felelősség is + általában a legtöbb főnök sokkal többet dolgozik, mint egy átlag alkalmazott. Nekem bőven megteszi egy szimpla mezei szoftverfejlesztői állás is!
Milyen másik kérdésnél? Ha megkérlek, belinkeled nekem.
Amúgy meg nem osztom egyáltalán az észt, leírtam a véleményemet, de marhára nem érdekel ki mit gondol. Amúgy ezért is unom Magyarországot, pont ez a mentalitás az, amit nem bírok elviselni.
3 milla az lepkefing.
Cég ahol dolgozom 100 alkalmazottal évi 1,5 milliárdos profitot zár! Ez már a nettó leadózott jövedelem, ami profit és nem bevétel! Ha jól számolom ez 125 milla/hó, ezt osztani kell 2 vel, mert 2 tulajdonosa van a cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!