A kartyamrol folyamatosan vonjak le a penzt tzdtomon kivul. Www. Ven.com tol kaptam egy sms t es 12000et vonnak le hetente. Nem is hasznalom a kartyamat. Hogy tudom visszaszerezni a penzem? 100 folottiosszegrolvan szo szo
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 07:59
31/34 anonim válasza:
en se ertem hogy sikerult ez egyeseknek...
az a vicc hogyha lehetne szamlaszammal visszaelni akkor mar csinaltak volna ilyet - ez esetben pedig tudna errol az illeto valami bizonyitekot linkelni, pl egy megtortent esetet...
32/34 anonim válasza:
Na, akkor a fő kérdést tisztáztuk, bankszlaszám nem keverhető össze a kártyaszámmal.
Ezt ugatom napok óta, hogy történt már ilyen! Jó reggelt kívánok!
33/34 anonim válasza:
" Ezt ugatom napok óta, hogy történt
már ilyen! Jó reggelt kívánok!"
Kinek kivansz jo reggelt? Magadnak? :-)
Igen, kartyaval tortent mar sok visszaeles. Szamlaszammal biztosan nem. De mondtam, linkelj ilyen esetet. Ugyse tudsz csak vitatkozni jottel ide azt latom.
Tovabbi jo kepzelgest, nem farasztom magam veled.
34/34 anonim válasza:
Kispajtás ismét el vagy tévedve, sokadszor az elmúlt két nap során. Én a kérdezőnek válaszoltam, segítő szándékkal. Megjelentél te és kétségbe vonták egy tényt. Azóta futod a köröket és rugózol a témán. Kifejtettem elég világosan, hogy a tényeket nem szokta érdekelni, hogy te hiszel, vagy nem hiszel benne. Nekem nem célom téged meggyőzni. Ha hülyeséget állítasz, megcáfolom, de ha azt képzeled, hogy törni fogom magam azért, hogy megvilágosodj, akkor fordítva csücsülsz a patás négylábún cimbi. A net számodra is elérhető a jelek szerint, dolgozz meg érte! Ha pedig erre lusta vagy, az a te problémád. Akkor erőlködj tovább szorgosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!