A kartyamrol folyamatosan vonjak le a penzt tzdtomon kivul. Www. Ven.com tol kaptam egy sms t es 12000et vonnak le hetente. Nem is hasznalom a kartyamat. Hogy tudom visszaszerezni a penzem? 100 folottiosszegrolvan szo szo
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 07:59
11/34 anonim válasza:
De milyen tények? Vezesd már le nekünk kérlek, hogy hogy lehet egy nyamvadt számlaszámmal bármit is kezdeni...
12/34 anonim válasza:
Kérdezd azokat a károsultakat, akiket így nyúltak le!
13/34 anonim válasza:
" kell az ellenőrző
kód,és a lejárat dátuma a
vásárláshoz."
Majdnem teljesen így van de azért ezzel vigyázzunk! Legjobb ha ezek közül egyiket se adjuk ki, de főleg ne a kartyaszamot. Van ahol nem kér CVC-t. Ezerbol egy ilyen oldallal találkoztam kb, de láttam már egyszer. A lejárat pedig probalgatassal is hamar megvan: általaban 3 évre adják a kártyát, ez szorozva 12 honappal az csupan 36 lehetőség.
14/34 anonim válasza:
" Kérdezd azokat a károsultakat, akiket
így nyúltak le!"
Ilyenek nincsenek így őket nem tudom kérdezni.
15/34 anonim válasza:
Megint tényekkel vitatkozol. Szerintem ne rugózzunk ezen tovább.
16/34 anonim válasza:
56%os, te annyira fogalmatlan vagy, hogy meg a teny szo jelentését sem erted. Teny az, ha egy állítást alá tudsz támasztani érvekkel. Az nem érv, hogy 'hallottam ismerostol'. Te jelen pillanatban nem tényeket kozolsz, hanem orbitális butasagokkal dobalozol esz nelkul.
17/34 anonim válasza:
Kedvesem amiről te beszélsz az a bizonyítás. A tény meg az a megtörtént valóság, amit nemigen hoz lázba, hogy te elhiszed, vagy nem hiszed. Ennyit a fogalmatlanságról. Kezd szánalmassá válni ez a rugózás.
18/34 anonim válasza:
A kedves fiú az apja kártyaadataival lopott, nem pedig a számlaadataival. Tessék elmenni egy banki alapismeretek tanfolyamra.
19/34 anonim válasza:
A banki tanfolyamot ajánló önjelölt zseninek hadd ajánljak cserébe kriminalisztikai ismereteket! Meg egy kis gondolkodást!
20/34 anonim válasza:
Ez az 55%-os nagyon hülye :D
Na mindegy, lehet, hogy csak egy troll, nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!