Beleírjam az álláspályázatomba, hogy inkább az introvertált emberek közé tartozom?
Figyelt kérdés
A kísérőlevélben gondoltam megemlíteni. A munka szempontjából amire jelentkezni fogok szerintem fontos tényező, hogy nem fosom magamból a szót.2015. ápr. 18. 18:59
2/8 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy fontos tényező-e, hanem az, hogy előremozdítja vagy hátráltatja a jelentkezés elbírálását.
3/8 anonim válasza:
Ennyi erővel írd bele, hogy antiszociális vagy. Nem hiszem, hogy pozitív lenne.
4/8 anonim válasza:
Szerintem inkább fogalmazz úgy, hogy jó csapatjátékos is vagy, de szereted az egyéni kihívásokat is, ahol számít a te egyéni teljesítményed.
5/8 anonim válasza:
ne írd bele.nem ezt akarják hallani (olvasni)
hazudni kell,mint a vízfolyás.
6/8 anonim válasza:
Azt írd amit hallani akarnak. Magasról leszarják h milyen vagy.
7/8 anonim válasza:
Az nem baj ha az vagy, de felesleges kihangsúlyozni.
8/8 mahjong válasza:
Szia! Szerintem szükségtelen beleírnod. Csak az egyértelműen jó tulajdonságaidat hangsúlyozd ki, az elért eredményeidet. Ne írj bele olyat, aminek negatív kicsengése lehet. Hazudni pedig nem kell, maximum néhol kicsit szebben fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!