Hidd kérdése:
Tudtok olyan fizikai szakmát amit csak csapatban vagy nagyon ritkán lehet csak egyedül végezni?
Figyelt kérdés
Edig az ácsot tudom csak tudtok mást is kössz.2015. ápr. 18. 12:53
1/14 anonim válasza:
Kőműves, bányász, favágó, olajfúró tornyon akik dolgoznak, tűzoltó, rendőr
2/14 A kérdező kommentje:
Kömüvesnél az a rosz.hogy belekötnek ha nem megy nekik a mai válságban ácsnál nem lehet vagy jó vagy nem nincs olyan hogy ott egy miliméter mikor nem és ha nem akkor úgy megpörgetnek rádraknak anyit hogy majd fáradtan megcsuszol ácsolást sokan nem csinálhatják magasság + szakmai tudás miat de szezonális egészéves csapatmunka amibe nem tudnak belekötni mer ha nem jó akkor az egész nem nem csak az a dolog azért tartok még csak az ácsnál de szezonális nyáron ledolgozom magam télen éhenhalok és igy mindig hiányvan belöle öket nem tudják basztatni mert ha nem jó valami akkor összedöl és tudsz róla de ha áll akkor mibe kötnének belle enyi a lényeg ne csesztesenek és csapatmunka legyen bányász hát it nem látam még olyat Mo.-on földfeleti amibe nem sokanmelózunk hanem kb 3-8 ember egy csapatban és nem tudnak baszogatni ránkverni ha nem megy a válalkozás a frankó szakmát szeretném
2015. ápr. 18. 13:33
4/14 A kérdező kommentje:
Olyan szakma csapatban dolgoztok a feladatokon, és nem szezonális, nem nagyon tudnak beléd kötni nem formázni mintázni kell valamit hanem csapatban készíteni csinálni igazából szerelni épiteni ijesmire gondolok csak amit csapatban kell mindig.
2015. ápr. 18. 14:11
5/14 anonim válasza:
Csapatmunka érdekel? Én programozó vagyok és játékfejlesztéssel foglalkozom. Na itt van aztán a nagy csapatmunka + a fizetés is kiváló. Ha gondolod vágj bele, de szólok, hogy nem könnyű!
6/14 anonim válasza:
hát ne úgy dolgozz, hogy jóvanazúgy' és nem kötnek bele
7/14 A kérdező kommentje:
Nrm dolgozik ugy senki föleg a csoroságba de ne vére menjen a dolog ha nem megy neki adig szapul amig a tárcája birja és utána szól hogy szia kicsit sok az ijen vagyis a munkák 90 százaléka ijen szóval nekem az a 10 (kell) érdekel amikor megosztva lehet minden feladatot csapatban és fixikaisabb vagyis nem irodai.
2015. ápr. 18. 17:45
8/14 A kérdező kommentje:
Fizikaibb akkar lenni.
2015. ápr. 18. 17:46
9/14 A kérdező kommentje:
Tüzoltó lennék de az mindenki lenne meg azt nem keresnek anyira.
2015. ápr. 18. 19:24
10/14 anonim válasza:
ha a munkád is olyan mint az írásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!