Mennyire gáz McDonald'sban dolgozni?
Ismerkedésnél sajnos tényleg így mennek ma a dolgok.
Randiztam gyárban dolgozó lánnyal, azt gondoltam hogy hátha ő megbecsüli a pénzt elvégre minimálbérért robotol...hát a lóf..szt, olyan férfiakat várnak akik 2 kézzel költik rájuk a pénzt, meg Dubaiba viszi őket nyaralni.
Kedvencem az, mikor meghallják hogy 25 évesen egyetemre (is) járok, és azonnal le vagyok írva hogy biztos mert semmi célod az életben, anyádékkal laksz és ők tartanak el. Az hogy még sulis korszakomban többet kerestem mint ő valaha fog már nem is került szóba, vagy hogy jelenleg meló mellett nyomom, és szintén nem panaszkodhatok.
Meg tényleg így megy, lesik milyen ruhád van, milyen telefonod, milyen autód, és 18 évesek osztják az észt az életről, mikor őket apuci pénzeli. Nem azt mondom hogy minden nő ilyen, de többször futok ilyenbe mint normális lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!