Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gáz McDonald'sban...

Mennyire gáz McDonald'sban dolgozni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az is melóhely, pénzt kapsz érte, és kész.

Egyáltalán nem ciki.

2015. ápr. 11. 09:02
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Pénz pénz, de alapvetően ez is olyan munka, ahol az emberek első gondolata az hogy "na ez is sokra vitte az életben".

Diákmunkának jó, de karriert nem építesz belőle.

2015. ápr. 11. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

Ez egy kifejtendő dolog.

Nem ilyen egyszerű,alapvetően a munka nem gáz sőt nemesít.

De sajnos ez egy olyan kulimunka amit lenéznek a társadalomban főleg ha csajozni akarsz akkor meg se próbáld vagy tagadd le mert annyira gáz a szemükben,hogy elképesztő,fintorognak.

Én figyelj egyszer leteszteltem,hogy kamuztam most a Mekiben dolgozok(poén,amúgy szoftvermérnök vagyok),és ezt mondtam a csajnak,tudod mit csinált az az undor ami rajta volt azt látnod kellett volna.

Utána bevágtam amúgy nem mert ez és ez vagyok ezzel foglalkozok.

A szeme egyből kikerekedett.

Mi volt a kövi kérdése???

Na?Valaki?

És mennyit keresel?

Mondom .....Ft-t.

Erre ő bruttó vagy nettó?

Mondom nettó.

,,Az jó nagyon jó,egyből mosoly meg egyből kedves volt"

Szóval érted kérdező,sajnos ez olyan munka amit ismerkedésnél tagadnak kell nagyon durván mert a szemükben ez egy undorító dolog.Mindegyik lány húzza rá a száját.

Tehát alapvetően nem gáz,de ha ismerkedsz akkor extrém sőt.

Sajnos ez van.

2015. ápr. 11. 10:50
 4/12 A kérdező kommentje:

lány vagyok. de nem feltétlen tagadnám le, max szépítenék a dolgon hogy étteremben vagyok pultos, amiben hazugság nincs.

amúgy meg nem hosszútávra tervezem, csak amíg rendbejönnek a dolgaim.

2015. ápr. 11. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: nekem az jött le ebből, hogy jobb ha mcdonaldsosnak kamuzza magát az ember. Akkor legalább olyan lányt talál aki őszintén szereti. Persze csak ha hosszú távra keresel párt mert rövid távra a te módszered lehet jobb.
2015. ápr. 11. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Ha lány vagy nem gáz kérdező ha ismerkedsz,inkább nálunk pasiknál az.

Értem én utolsó,viszont az a helyzet,hogy mindenképpen rontod az esélyeidet sajnos a nőknél mindenképpen nagyon ki vannak hegyezve.

Másik sztori ezt se hittem el komolyan.

Lementem a Morrison's 2-be rokonommal meg egyik haverral,szépen ki voltunk öltözve ing,fgekete nadrág,cipő,szépen igényesen.

Kilógtunk a tömegből teljesen,a lényeg a rokonom egy sikeres 3 nyelvet beszélő szintén IT-s szakember,egy régi telefonja volt Blackberry,oda ment a lányhoz beszélgetni,a lány 18 éves volt és olyan kis átlagos semmi extra.

Elkérte a lány a számát,amikor elővette a telefont a csaj egyből kérdezte, ,,ez meg mi?Minek van ilyen szar telefonod?"

Érted nagyon kemények mindent kiszúrnak fél perc alatt.Ismétlem a 18 éves nyilván még gimis csaj beszól egy sikeres 34 év feletti jól szituált embernek a telefonja miatt,és nem is egy puccos helyen.

Durva dolgok ezek.

2015. ápr. 11. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor hajnal 2-kor bemegyek a mekibe nem az az első gondolatom, hogy "de gáz, hogy ezek itt dolgoznak", hanem hogy "kajaaaaa".
2015. ápr. 11. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Ma már nem gáz sehol sem dolgozni, mert csoda ha munkához juthatsz, már a takarítói munka is nagy számnak számít.
2015. ápr. 11. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas egyébként, ha manapság úgy megy az ismerkedés fiatalok körében, hogy hol dolgozol és mennyit keresel! Mert akkor nem téged fog szeretni, hanem a pénzedet. Az mitől csajozás? Megveszel a lányt magadnak, lehet egy prostituáltal jobban jársz még anyagilag is!
2015. ápr. 11. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

" Értem én utolsó,viszont az a

helyzet,hogy mindenképpen rontod

az esélyeidet sajnos a nőknél"

Nem érted amit irtam. Pénzért rövid időre kapsz nőt aki nem is téged szeret hanem a pénzed.

2015. ápr. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!