Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megeri cnc-s nek tanulni?

Megeri cnc-s nek tanulni?

Figyelt kérdés

Ha igen melyik agazataben es hol lehet tanulni pest kornyeken? el lehet vele helyezkedni magyarorszagon illetve kulfoldon? fizetess

Kb. mennyi palyakezdokent ill. Par ev tapasztalattal itthon vagy kulfoldon?

2015. ápr. 11. 05:27
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, de két év alatt gépészmérnökin is el lehet jutni a pénzkeresésig, a gépkezelés meg ccsak addig móka amíg fiatal vagy
2015. ápr. 11. 06:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem éri meg,telitett a piac,pályakezdőként sehol nem látnak szivesen, az öregek már unják a fiatalok betanítását.
2015. ápr. 12. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:

még egy veréb... inkább ne tanulj cnc-t, legfeljebb zöldgombozni engednélek én is. A cnc alapja, hogy tudsz forgcsolni. Te nem tudsz forgácsolni. Nyilván senki se a kisujjából szedte a tudását, de 23 évesen én keményen megdolgoztam azért, hogy odáig jussak, ahol tartok.

Telítve van a szakma olyanokkal, akik kizárólag pénzt látnak benne. Akik így állnak hozzá, azok sose jutnak előbbre.

2015. ápr. 20. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!