Ha az állásközvetítőnek van egy stílusa?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra neten, ami kiderült hogy közvetítő. Persze válaszban szimplán ennyit írt "hívjon fel"... felhívom és eléggé bunkó volt a viselkedése. A hirdetésben nem feltétlen kérnek tapasztalatot, ő erősködött, hogy de igen is kell. oké. Folytatja hogy nézzek meg XY oldalt, majd hívjam ismét másnap, mondom megnéztem már, erre erősködik, hogy nézzem meg megint.... nekem kell az állás, de elég bunkó a közvetítő és nem szívesen mennék már be hozzá csak azért, hogy kitöltsek egy papírt és eldönti továbbküldi-e vagy sem. Közvetítőkkel sosem volt jó tapasztalatom.2015. ápr. 10. 11:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!