CNC szerszámgépeket kezelő munkás mennyit keres, jó szakmának számít, véleményeitekre vagyok kíváncsi?
Személyes tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Írjátok le a szakmáról a véleményeteket mert nagyon érdekel!
CNC Esztergály, Maró, hajlítós és a többi...
-Zöld gombos
-Programozó
-Technologus
-Gépbeállító
-Gépkezelő
Ennyi jutott hirtelen az eszembe, ha valamelyiket kifelejtettem írjátok le!
Meg lehet belőlük élni?
Sokat kell dolgozni?
Nehéz a munka?
Őszintén írjátok le!
Mindenki csak hal ezt hal azt de a valóság más, nálunk ezzel nem lehet jól keresni csak a média meg a zöldgombos keresők elterjesztették.
[mondjuk relativ mi a jó valakinek] Ha valaki szeret 150.000ft-ért három ember stresszes munkáját végezni akkor hajrá + szinte az összes helyen minimálbérre vannak bejelentve a munkások és borítékolás és a csalás megy.
Nálunk ez a szakma úgy működik h elvégzed a sulikat és utána eltöltesz M.O-n pár évet +nyelvet tanulsz és utána elmész külföldre mert ott jobbak a körülmények stb.
Ti öreg szakik és az egész szakma fogjátok együtt megszívni h nem tanítjátok meg a mai új generációs Magyar fiatalokat hogyan kell forgácsolni, alig vagytok de ti mindig rátesztek egy lapáttal hogy még jobban elmenjen a kedve az egésztől az iszákos,szétkávézót és cigizet buta agyatokkal együtt, amúgy meg ha így felkapod a vizet egy komment miatt eltudom képzelni h az életben milyen egy színvonalas gondolkodású ember lehetsz...
Én csak a féltékenységet látom sokszor a vén szakemberek, szar lehetett anno kommunistáknál kezdeni és nyomni ezt a szakmát, nem kell féltékenykedni h a mi jövünk talán jobb lesz...
Valószínű erre is egy "színvonalas" és sértő hozzászólással fogsz válaszolni, ezzel csak magadat égeted.
Amúgy én nem vagyok már egy jó ideje zöldgombos, álom lenne az a fizetés amit előbb a zöldgombos kollega le írt, szerintem olyan hely nincs is Magyarországon ahol 170-200.000ft adnának azért h zöld gombot nyomkodod, szerintem kamu.
Nálunk mi szakemberek se kapunk 200.000ft heti 5x8 óra munkáért. Budapest vonzáskörzetében vagyunk.
Én irtam azt a fizut, dehogynem van ilyen hely :) székesfehérváron dolgozom. Tudod a lényeg nem az, h meg tudsz e baromira bonyolult dolgokat oldani, hanem az hogy egy laza munkával kisebb felelöséggel, minnél többet keress. Tisztába vagyok vele h a tanfolyamon amire jártam, a tizedét nem tanultam meg annak amit ti tudtok, de más lehetöség arra h ezt tanuld, az okjn kivül nincs. Szoval mi leszünk a te utánpotlásod, törödj bele.
Szoval a ti dolgotok h tanitsátok az embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!