Beáldoznád a hétfőtől-péntekig 8 órás munkádat, olyan munkáért ahol 200 ezret kereshetnél de heti 5 vagy 6 napot kellene dolgozni napi 12-13 órában, úgy hogy nem lenne szabad hétvégéd maximum egy szombat 1 hónapban?
Be.
Én napi 8 órában keresek 80-at.
12 óra, 200 simán.
Nem. Én most 8-fél 5-ig dolgozom, 139.000 + 22.000 kafetéria (nettó). Nem áldoznám be. Előző munkahelyemen kaptam 180-200.000-s fizetéseket, de 10-12 órákat dolgoztam érte + szombat vasárnap, volt, hogy 3 hétig egyhuzamban. Nem sírom vissza. Igaz, több volt a pénz, de nem állt arányban a munka mennyiségével. Nem fizikailag volt megerőltető, hanem szellemileg. Ráadásul 4 órára voltam bejelentve. No szabi, no táppénz. Ráadásul többet is kereshettem volna, csak azt már nem fizették volna ki a "túl könnyű munka" miatt.
Jó itt.
Hát, így már nem hangzik túl jól...
Mondjuk én magamból indulok ki, aki eleve nem bírja a meleget. Hát még egy pékségben mi lehet! Az egy katlan.
Ezt a kérdést ma már feltetted egyszer, korábban. Más megfogalmazással.
Te döntöd el, nem a gyk.
Más mit választana? Kit érdekel?!
Az ő életük az ő családjuk az ő pénzük az ő GONDOLKODÁSUK.
Ez itt a te döntésed. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!