Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit dolgozol és szerinted az...

Mit dolgozol és szerinted az a munka, amit végzel, mennyit ér, vagyis mennyit szeretnél keresni? És mennyit keresel valójában?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Irodában dolgozom,szállítással foglalkozunk.Mi küldjük ki a cégeknek a számlát,És az úgynevezett fuvarleveleket felülvizsgáljuk,és mi úgy mondjuk számlába küldjük.Sokrétű munka sokféle forgalom.

Én részmunkaidős vagyok,így a fizum is kevesebb.Bruttó 105 e ft.Besorolás van,tehát meghatározott keretek között van a fizetés.Mindenki az iskolai végzettsége,és ledolgozott évei alapján kapja a fizuját.

Természetesen mint mindenki én is sokra tartom a munkámat,és hazudnék,ha azt mondsanám,nem akarnék többet keresni,

De itt ez a rendszer van.Amit vagy elfogad az ember,vagy nem...

2010. febr. 19. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szobalány, lehetne több mint a minimálbér mert érettségim is van, meg elég nehéz munka, ( 1 emelet váltás egy embernek, és ez van 3 naponta) tehát min.bér + 8-10 eFt.
2010. febr. 19. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a szabadságot is kifizették szinte fele annyival számolva.
2010. febr. 19. 17:27
 4/5 Tubarózsa válasza:

én még nem dolgozom, de anyu ápolónő (felnőtt szakápolóija van) 24éve van a szakmába havi 100-110ezer ft -ot keres,(napi 12órát dolgozik) hozzá teszem hogy nem kapnak melegétkezési utalványt, bérletet se térítenek... semmi nem jár.

hát egy 150-180ezer FT -ot igazán megérdemelnének. szerintem

2010. febr. 25. 19:51
 5/5 anonim válasza:
humán genetikus és gyermekfejlődés biológus vagyok Pécsen. 117 ezret keresek itt havonta, Bristol (Nagy-Britannia) ígérnek egy állást havi 1.715.000 Ft-ért, szerintem ennyit megér a a képzettségem, még 2 hónapig van szerződésem itt, és itt sem vagyok, többet vissza sem jövök, max haza a szülőhelyemre Erdélybe, ha már elég gazdag leszek, és munka nélkül is meg tudnék lenni ott.
2010. febr. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!