Mit dolgozol és szerinted az a munka, amit végzel, mennyit ér, vagyis mennyit szeretnél keresni? És mennyit keresel valójában?
Irodában dolgozom,szállítással foglalkozunk.Mi küldjük ki a cégeknek a számlát,És az úgynevezett fuvarleveleket felülvizsgáljuk,és mi úgy mondjuk számlába küldjük.Sokrétű munka sokféle forgalom.
Én részmunkaidős vagyok,így a fizum is kevesebb.Bruttó 105 e ft.Besorolás van,tehát meghatározott keretek között van a fizetés.Mindenki az iskolai végzettsége,és ledolgozott évei alapján kapja a fizuját.
Természetesen mint mindenki én is sokra tartom a munkámat,és hazudnék,ha azt mondsanám,nem akarnék többet keresni,
De itt ez a rendszer van.Amit vagy elfogad az ember,vagy nem...
én még nem dolgozom, de anyu ápolónő (felnőtt szakápolóija van) 24éve van a szakmába havi 100-110ezer ft -ot keres,(napi 12órát dolgozik) hozzá teszem hogy nem kapnak melegétkezési utalványt, bérletet se térítenek... semmi nem jár.
hát egy 150-180ezer FT -ot igazán megérdemelnének. szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!